'DINAMO NAM JE ZADAO SLATKE BRIGE, NEKA OSTANU ŠTO DUŽU U EUROPI': / Zbog Modrih se odgađaju dva velika hrvatska derbija

Image

Odgađa se i najveći hrvatski derbi, dvoboj 22. kola Hajduk - Dinamo, koji se trebao igrati 14. travnja na Poljudu

21.3.2021.
16:26
VOYO logo

Nakon što se Dinamo plasirao u četvrtfinale Europske lige, kalendar Prve hrvatske nogometne lige mora se mijenjati. S obzirom na to da Modri s Villarrealom igraju 8. i 15. travnja, odgođena je polufinalna utakmica Kupa između Dinama i Gorice, koja je na rasporedu trebala biti 7. travnja. Odgađa se i najveći hrvatski derbi, dvoboj 22. kola Hajduk - Dinamo, koji se trebao igrati 14. travnja na Poljudu.

Podsjetimo, zbog koronavirusa koji je poharao Hajdukovu svlačionicu derbi je bio odgođen prije mjesec dana, a sad je i ta zaostala utakmica odgođena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

27.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Bassel Zakaria Jradi, Lovro Majer Photo: Igor Soban/PIXSELL

"Dinamo nam je zadao slatke brige! Nek’ samo Plavi ostanu što duže u Europi i tako skupljaju bodove za koeficijent, a mi ćemo se već nekako snaći i pronaći ćemo nove termine odigravanja. Zasad još ne znamo kad će biti odigrane utakmice Dinamo - Gorica i Hajduk - Dinamo, čekat ćemo rasplet četvrtfinalnih Dinamovih okršaja s Villarrealom, pa ćemo onda vidjeti na čemu smo", kazao je povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni za SN.

Inače, zbog koronavirusa Hajduk je odgodio i utakmicu 21. kola protiv Slavena Belupa i taj će se zaostali dvoboj odigrati u Splitu 7. travnja. Nadalje, Rijeka i Istra uredno će odigrati svoj polufinalni okršaj u Hrvatskom kupu u predviđenom terminu, 14. travnja na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo