DINAMO OBAVIO NOVI VELIKI TRANSFER: / Ključnog igrača i takozvanog nasljednika Luke Modrića, prodali za 8.5 milijuna eura

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo još može zaraditi na Mori jer ugrađena je i klauzula o 20 posto iznosa od sljedeće prodaje

8.8.2020.
14:52
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vezni igrač Dinama, mladi Nikola Moro, novi je igrač Dinama iz Moskve. O transferu se pisalo danima, kao i o iznosu odštete, a na kraju je Moro prešao u Moskvu za 8.5 milijuna eura.

Dinamo još može zaraditi na Mori jer ugrađena je i klauzula o 20 posto iznosa od sljedeće prodaje, a očekuje se da će Moro obaviti liječničke preglede tijekom dana i potpisati ugovor. Neslužbeno bi ovaj 22-godišnji veznjak i potencijalni reprezentativac Hrvatske, trebao zarađivati oko 1.2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

18.12.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 6 kolo, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Nikola Moro, Mislav Orsic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Moro je za Dinamo odigrao 114 utakmica, stekao je bogato iskustvo igranja u Ligi prvaka i Europa ligi, a o njemu se svojevremeno pisalo i kao o mogućem nasljedniku Luke Modrića.

Što se Dinama tiče, dobili su lijepu financijsku injekciju i očekuje se da će do kraja prijelaznog roka krenuti po barem još jednu zvučnije i kvalitetnije ime u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo