UOČI HAJDUKA U SUPERKUPU / Na Maksimiru borba na 'život i smrt': Dinamo ostao bez ključnog igrača; Čačić mora eksperimentirati, ali ukazao mu se novi univerzalac od povjerenja

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ante Čačić morat će posegnuti za nekim od svojih rješenja iz nogometnog labaratorija

7.7.2022.
9:09
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Sezona nije ni počela, a eto već problema za Antu Čačića. Za subotnji Superkup dvoboj protiv Hajduka na Maksimiru, Dinamov trener ne može računati na Mahira Emrelija, kao ni na dvojicu Šutala, Josipa i Boška, tandem srednjih braniča koji bi u idealnom scenariju trebao biti posljednja prepreka ispred vratara Livakovića, javljaju Sportske novosti.

Image
KAKAV HIT /

Dinamo predstavio nove dresove, da li vam se sviđaju? Imaju jedan poseban detalj kod ovratnika

Image
KAKAV HIT /

Dinamo predstavio nove dresove, da li vam se sviđaju? Imaju jedan poseban detalj kod ovratnika

Boško operirao tbušni zid, Josipa muči koljeno

Boško je operirao trbušni zid, počeo je posebno trenirati, ali nema dodira s loptom. Sljedećeg bi se tjedna trebao uključiti u rad sa suigračima, no s njegovim povratkom u natjecateljski ritam neće se žuriti, realno je stoga očekivati da bi mogao zaigrati krajem srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Joška Šutala, on isto neće moći zaigrati u Superkupu zbog problema s koljenom koje mu je nateklo, još je u Sloveniji na pripremama bio zaradio virozu. Upravo JBŠ tandem trebao bi biti, tako je planirano, jedan od najjačih strana ovog Dinama. Što se tiče ostalih novosti iz plavog tabora, 24sata piše kako je Pero Bočkaj u velikim problemima i kako možda čak i gubi poziciju na lijevom boku.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pero Bočkaj nije impresionirao Antu Čačića tijekom ljetnih priprema 2022.

Bočkaj gubi poziciju u prvih 11?

Robert Ljubičić u kratkom je periodu postao "čovjek od povjerenja" Ante Čačića, očito je kako će 23-godišnji univerzalac biti važna karika Dinama u novoj sezoni. Bez obzira zaigrao li u sredini terena ili na lijevom boku. Čačića muči pitanje tog lijevog beka. Petar Bočkaj i Danijel Štefulj nisu oduševili Dinamovog trenera i nemaju njegovu naklonost, pa je Čačić posegnuo za eksperimentom u ogledu protiv Arsenala iz Tivta, kojeg su jučer Plavi pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Robert Ljubičić slavi s Lukom Ivanušecom.

Uostalom, Ljubičić je u samo 45 minuta zabio gol, pripremio čisti zicer za Jurića iz kojeg je ovaj pogodio stativu, ali i jako dobro na svojoj strani kombinirao s Ivanušecom Rukavinom. Očito je kako će 23-godišnji univerzalac biti važna karika Dinama u novoj sezoni. Bez obzira zaigrao li u sredini terena ili na lijevom boku. Možda Robert Ljubičić i započne protiv Hajduka u Superkupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo