MODRI IDU PO POBJEDU / Dinamo večeras igra protiv Ludogoreca: Je li ovo sastav koji će Čačić poslati na teren od prve minute?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Čačić je na press konferenciji najavio ofenzivni Dinamo

2.8.2022.
8:22
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši aktualnog hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama, u utorak u Bugarskoj očekuje prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca, a večer prije tog dvoboja Modri su odradili trening na stadionu u Razgradu.

Modri će u utakmicu s Bugarima ući oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača. Na dvoboj s Ludogorecom nije putovao strijelac u posljednjoj utakmici, protiv Istre na Maksimiru, Mahir Emreli, koji je obnovio ozljedu leđa. Također, zbog problema s leđima u kadru za nastup protiv Ludogoreca neće biti ni braniča Theophilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KLJUČAN ISPIT /

Čačić rekao kakav će Dinamo istrčati protiv Ludogoreca: 'Igrat ćemo kao da je jedna utakmica, eliminacijska utakmica...'

Image
KLJUČAN ISPIT /

Čačić rekao kakav će Dinamo istrčati protiv Ludogoreca: 'Igrat ćemo kao da je jedna utakmica, eliminacijska utakmica...'

Bio je upitan i nastup jednog od najboljih igrača, napadača Brune Petkovića, no on je doputovao u Bugarsku i odradio trening dan prije utakmice.

"Petković je ovdje. On je dobio je nezgodan udarac u rebro u Skoplju, dobro mu je i u kadru je", otkrio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra se igra utakmica preko koje će neki prijeći u play off Lige prvaka. Želje su obostrane, naglašene i s njihove i s naše strane. obje su momčadi u dobrom raspoloženju, iza sebe imaju pozitivne rezultate i za očekivati je da će to sutra biti dobra utakmica. Mi smo došli ovdje kao da se igra eliminacijska utakmica. Nastojat ćemo izvući dobar rezultat zahvaljujući kojem ćemo vidjeti play off Lige prvaka", rekao je na konferenciji za novinare trener Dinama.

Čačić je u posljednjoj utakmici, u HNL-u u petak, odmarao više važnih igrača pa da su travnjak u drugom poluvremenu napustili Arijan Ademi, Boško Šutalo, Luka Menalo, koji je zamijenjen zbog ozljede, no ona nije ozbiljna i očekuje se da će u Razgradu krenuti od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će izgledati sastav Dinama?

Na golu je situacija jasna, "jedinica" je rezervirana za Dominika Livakovića. Na stoperiskim pozicijama bi trebali zaigrati Boško Šutalo i Dino Perić, na desnom boku Stefan Ristovski, a na lijevom Petar Bočkaj koji je odigrao sjajno protiv Istre i pretpostavlja se da ovaj put Čačić na tu poziciju neće postaviti veznjaka Roberta Ljubičića.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Zadnji vezni će biti kapetan Arijan Ademi i Josip Mišić, a ispred njih bi trebali zaigrati Mislav Oršić, Luka Ivanušec i Menalo. U vrhu napada se očekuje Josip Drmić, a Petković bi mogao ući kasnije s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogući sastav Dinama:

Livaković; Bočkaj, Boško Šutalo, Perić, Ristovski; Ademi, Mišić; Oršić, Ivanušec, Menalo; Drmić

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo