DINAMOV STOPER OČAJAN NAKON ŠTO MU JE PROPAO TRANSFER: / 'Nije mi jasno što se dogodilo'

Image

Branič Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Gordon Schildenfeld trebao se ovog ljeta nakon godinu dana vratiti u Grčku, točnije u Panathinaikos.

29.8.2016.
9:33
VOYO logo

Međutim, na kraju do transfera nije došlo, a on je u razgovoru za grčki SDNA progovorio o razlozima zbog kojih je propao.

"Nije mi jasno što se dogodilo. Pregovori su prošlog mjeseca uznapredovali, ali su u Panathinaikosu odjednom promijenili svoje mišljenje i odlučili dovesti drugog stopera. Saznao sam za to prošlog tjedna. Nije istina da sam tražio viša primanja", kazao je Schifo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dogovorio

"Sve sam se o odlasku iz kluba dogovorio s predsjednikom Dinama. Nije bilo nikakvih problema s moje strane. Problem je bio u Panathinaikosu. Pregovarali smo u siječnju, dok je ovog ljeta došlo do druge faze pregovora. Ovo je smiješno, što da vam kažem. Volim taj klub i želio sam se vratiti. Predsjednik i trener su me željeli, ali na kraju je sve propalo. To je život. Ne mogu se žaliti na njihov stav", rekao je branič.

Image
Foto: AFP

Panathinaikos' Pranic (L) and Gordon Schildenfeld celebrate after scoring against Olympiakos during their Greek Super League football game at the Karaiskaki stadium in Athens on March 2, 2014. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS

"Sada ću ostati u Dinamu. Teško da će se nešto promijeniti do kraj prijelaznog roka. Izborili smo Ligu prvaka i nastavit ću igrati ovdje", poručio je Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo