DINAMU SU VRATA LIGE PRVAKA ŠIROM OTVORENA: / Poznato je koje protivnike mogu izvući u 3. pretkolu i kad je ždrijeb

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dinamo će u trećem pretkolu sigurno biti nositelj jer ima najbolji koeficijent

26.8.2020.
23:23
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nakon ogromne drame u Rumunjskoj Dinamo je uspio izboriti 3. pretkolo Lige prvaka.

Modri su nakon ruleta jedanaesteraca koji se razvukao na sedam serija i utakmice koja je trajala gotovo tri sata uspjeli osigurati daljnju borbu za sudjelovanje u elitnom europskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je završila rezultatom 2:2, nakon što je Dinamo vodio 1:0 i 2:1 i imao još dvije sjajne prilike, no domaćin je oba puta uspio izjednačiti, pri čemu je pogodak za 2:2 zabio u sudačkoj nadoknadi.

Image
CLUJ - DINAMO 5:6 /

penali (2:2): Hrvatski prvak nakon neviđene drame i lutrije jedanaesteraca u 3. pretkolu LP; Svašta se događalu u Cluju

Image
CLUJ - DINAMO 5:6 /

penali (2:2): Hrvatski prvak nakon neviđene drame i lutrije jedanaesteraca u 3. pretkolu LP; Svašta se događalu u Cluju

Prilikom izvođenja jedanaesteraca Dinamo je slavio sa 6:5, a odluka je pala u sedmoj seriji kada je Boli prebacio cijeli gol. Rumunji su u petoj seriji imali meč loptu kada je Balgradean obranio Gojakov udarac, no Livakvić je spasio Dinamo zaustavivši udarac Golofca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi novi ždrijeb

Dinamo će u trećem pretkolu sigurno biti nositelj jer ima najbolji koeficijent, a mogući protivnici koje može izvući su Molde, Midtjylland, Ferencvaroš, Omoniju i Dinamo Brest.

Zanimljivo, Ferencvaros, Molde, Midtjylland i Omonija su u 2. pretkolu slavili na gostovanjima, dok je imenjak iz Bresta slavio na svom travnjaku. Ferencvaros je priredio veliko iznenađenje pobijedivši u Glasgovu Celtic sa 2:1. Iznenađenje je priredila i ciparska Omonija koja je u Varšavi nakon produžetaka pobijedila Legiju sa 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molde je na gostovanju u Celju slavilo sa 2:1, dok je Brest na svom terenu identičnim rezultatom slavio protiv Sarajeva. Midtjylland je kao gost porazio Ludogorec sa 1:0.

Ždrijeb je na rasporedu u ponedjeljak 31. kolovoza, a ta će se utakmica igrati 15. ili 16. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb 3. pretkola Europske lige u kojem sudjeluju Lokomotiva i Rijeka, a on će biti 1. rujna. Hajduk i Osijek svoj europski put započinju 17. rujna, a oni će izvući svoje protivnike 31. kolovoza, isti dan kad i Dinamo.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo