DOBRO RJEŠENJE ZA PROBLEMATIČNU POZICIJU: / 'Ako izborniku trebam, zvat će me, ako ne, nema problema s moje strane'

Image
Foto: PIXSELL

Marin Leovac jedan je od onih igrača koji su u uskom krugu reprezentativaca, no...

2.5.2018.
14:20
PIXSELL
VOYO logo

Rijekin nogometaš Marin Leovac dokazao se već odavno na lijevoj strani travnjaka, poziciji koja kad je hrvatska nogometna reprezentacija u pitanju slovi kao najslabija karika. Ukupno je četiri puta Leovac istrčao u dresu Hrvatske, na trima prijateljskim utakmicama i jednoj kvalifikacijskoj za odlazak na Euro, onoj protiv Italije u lipnju 2015. (1-1, odigrana tek minuta).

Ta četiri nastupa Leovac je odradio u razdoblju od debija protiv Argentine 2014. do studenoga 2016., s time da je i izbornik Zlatko Dalić zvao u krugu reprezentacije na utakmice dodatnih kvalifikacija za SP protiv Grčke, ne i koristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija je čast

Hoće li ići na put u Rusiju gdje Svjetsko prvenstvo počinje za mjesec i pol dana ne zna još niti sam igrač, priznaje u razgovoru za Sportske novosti.

"Ja moram razmišljati samo o igri, da igram najbolje što moram, da budem spreman i zdrav, a onda će drugi vidjeti i odlučiti. Naravno, reprezentacija je čast za apsolutno svakog igrača, meni je san ići na Svjetsko prvenstvo", kaže i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskren sam do kraja kada kažem da o tome uopće ne razmišljam. Imam ciljeve s Rijekom koje želim ispuniti, da osvojimo drugo mjesto, da nam Europa donese malo više odmora preko ljeta, a sve ostalo - što bude bit će. Ako izborniku trebam, zvat će me, ako ne, nema nikakvog problema s moje strane."

On je zadovoljan

Sve ovo dolazi nakon nedavno odigrane utakmice između Dinama i Rijeke u kojoj su prvaci slavili na Maksimiru, a Leovac zaustavio Soudanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li igra bila na tragu reprezentativne razine, pitanje je za izbornika, ne za mene. Ja sam zadovoljan kako je to izgledalo, mislim da je bilo okej. Fali mi možda najviše uigranosti s momčadi, ali doći će i to s vremenom", zaključuje Leovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo