DOK MU SE STOLICA TRESE, CICO PORUČUJE: / 'U Lyonu su podbacila trojica nogometaša, a Ćorić ima problem...'

Image

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar je za 24 sata prokomentirao igru svoje momčadi protiv Lyona (poraz 3-0).

16.9.2016.
12:27
VOYO logo

Dinamo nije briljirao u 1. kolu skupine H Lige prvaka. Hrvatski prvak doživio je težak poraz od Lyona. No, više od uvjerljivog poraza zabrinjava igra iz prvog dijela susreta. Posebno u prvih dvadesetak minuta u kojima su Modri izgledali, pa blago rečeno - smiješno!

PRED OTKAZOM, DINAMOV GAZDA POTVRDIO: ‘Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci’

Redali pogrešku za pogreškom u prvih dvadesetak minuta

Dinamovci su redali pogrešku za pogreškom, pogrešno dodavanje za pogrešnim dodavanjem. Tranzicije uoće nije bilo. Modri nisu mogli prenijeti loptu iz faze obrane u fazu napada niti doći u zonu šuta na nekih 20 metara od gola Lopesa. U tim trenucima, točnije u 13. minuti Lyon je golom Tolissoa. Nakon toga se Dinamo probudio, u drugom poluvremenu zaigrao bolje, dva puta gađao okvir gola, ali Francuzi su na to zabili još dva pogotka i Dinamo je doživio uvjerljiv poraz na startu ovosezonske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DINAMO UVJERLJIVIM PORAZOM ZAPOČEO NASTUP U LIGI PRVAKA: Lyon srušio modre snove za 57. minuta

Podbacila trojica nogometaša

"Trebalo nam je 20 minuta da se priviknemo. Bili smo pod dojmom i to smo platili", kazao je Zlatko Cico Kranjčar i kazao kako su u susretu podbacila trojica nogometaša.

"O imenima neću, samo ću reći da Ante Ćorić ima isti problem koji sam imao i ja. A to je igra u obrani, trčanje i igra bez lopte. To je njegova mana. Ja sam to riješio, on mora biti ‘fakin’ kakav sam kao igrač bio ja", pojašnjava Cico, koji je u samo četiri dana izgubio dvije utakmice. Iz kluba dolazi poruka da Cico ne smije izgubiti u Rijeci. Ukoliko bi Dinamo ostao bez bodova u nedjelju na Rujevici, pitanje je bi li preživio na klupi Dinama kao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KAO DA JE GLEDAO NEKU DRUGU UTAKMICU: ‘Gledajte, ne bih se složio s tim…’

Pitanje je hoće li preživjeti kao trener ako “modri” izgube nedjeljni derbi od Rijeke na Rujevici.

Otkaza se ne bojim. Gospodo, mogu samo reći da sam u Dinamu sretan i zadovoljan. Kad to ne bude tako, sam ću otići, nitko me ne treba tjerati", poručio je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo