DOZNAJEMO DETALJE VELIKOG TRANSFERA DINAMA: / Modri će morati skupo platiti Ivanušeca, a evo kada će se posao realizirati

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Postoji puno klubova i puno interesa, vele nam iz kluba s Kajzerice, ali to, naravno, ne znači da će se taj interes pretočiti u službene ponude

14.8.2019.
19:48
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

“Želimo Ivanušeca bez obzira na to ostaje li Olmo”, rekao je to Bjelica prije malo više od mjesec dana i jasno naznačio upravi kluba koja je jedina njegova želja u ovom prijelaznom roku.

Mjesec dana kasnije jedan od najboljih veznjaka Prve HNL i dalje je u Lokomotivi, ali bliži mu se transfer i to u baš u Dinamo, koji mu je tiha patnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO ISPUNJAVA NAJVEĆU BJELIČINU ŽELJU! /

Na Maksimir stiže jedno od najvećih i najskupljih pojačanja u novijoj povijesti

Image
DINAMO ISPUNJAVA NAJVEĆU BJELIČINU ŽELJU! /

Na Maksimir stiže jedno od najvećih i najskupljih pojačanja u novijoj povijesti

Konac prijelaznog roka se bliži, a Dinamo se do sada pojačao bekovima Ivom Pintom i Moubandjeom, koji su došli bez odštete. Međutim, vatromet se sprema za kraj, a iscrtat će lik Luke Ivanušeca.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Lokosi se oglasili

Doznajemo kako je posao s Lokomotivom pri kraju, odnosno u završnoj fazi. Kontaktirali smo Lokomotivu, a potvrdili su nam kako je Dinamo definitivno jedna od opcija. "Dinamo je jedna od opcija. Konačna odluka će se najvjerojatnije donijeti u zadnjem tjednu prijelaznog roka", kazali su nam u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali smo za visinu odštete. Posljednja koja se spominjala bila je ona siječanjska od šest milijuna eura koju je poslao jedan engleski drugoligaš, ali ona više nije aktualna. "Spomenuta ponuda više nije aktualna jer je to bilo u zimskom prijelaznom roku u 1. mjesecu, 2019. godine. Osim te ponude, imali smo samo još jednu službenu ponudu i to od PAOK-a na iznos od tri milijuna eura", kazali su nam iz kluba.

'Cijena nije isključivi faktor'

Postoji puno klubova i puno interesa, vele nam iz kluba s Kajzerice, ali to, naravno, ne znači da će se taj interes pretočiti u službene ponude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svakom slučaju Uprava kluba, u dogovoru s igračem i njegovim zastupnikom će donijeti konačnu odluku na temelju službenih ponuda koje zaprimimo, najvjerojatnije u zadnjem tjednu prijelaznog roka", kažu iz Lokomotive. Još su osjetili potrebu naglasiti. "Nije cijena transfera isključivi faktor koji odlučuje o konačnoj odluci.

Ne prodajemo rabljeni auto već moramo također voditi računa o željama igrača i koji će klub mu ponuditi najveće mogućnosti za daljni razvoj karijere", rekli su nam iz kluba i time između redaka dali naslutiti kako bi to zaista mogao biti Dinamo. Jedino preostaje vidjeti koliko će Dinamo ponuditi, tri milijuna eura očito nije cifra koja će zadovoljiti Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo