I Šuker ga se 'boji': Dudu priznao da ga je 'štrecnulo'

'Malo je štrecnulo Šukera u Splitu, nakon što sam dao dva pogotka Švicarskoj pitao je 'pa nećeš valjda oboriti moj rekord?'.

17.10.2012.
10:19
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija je pobjedom 2:0 protiv Walesa u Osijeku odlično zaključila prvi dio kvalifikacijskog ciklusa za SP.

Protivnički gol načeo je Mario Mandžukić, a pobjedu potvrdio Eduardo da Silva, kojem je to bio 26. pogodak u dresu reprezentacije. Rekord, naravno, i dalje drži aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ZvwswdHZtuE8GXig
szólj hozzá: Croatia vs Wales 2:0 GOALS HIGHLIGHTS

"Malo je štrecnulo Šukera u Splitu, nakon što sam dao dva pogotka Švicarskoj pitao je 'pa nećeš valjda oboriti moj rekord?'. Odgovorio sam mu da se ne mora tresti jer razlika je prevelika, jedino kad bi mi se računali i pogoci nakon što budem u veteranima", izjavio je Sportskim novostima Dudu, a Mandžo dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili smo dobru ekipu Walesa na teškom terenu, ali uz ovakvu podršku s tribina ništa nam nije bilo teško. Bacali smo se na glavu. Meni se požrtvovnost isplatila kod gola, uvijek sam to govorio, to je moj moto. Vidi se da se dižemo iz utakmice u utakmicu, imamo odličnu ekipu ne trebaju nas zanimati drugi rezultati. Bit ćemo još bolji", kazao je sjajni Mandžukić, a Rakitić zaključio.

"Dugo nismo tako dominirali protiv nekoga, baš sam razgovarao s Modrićem, da je travnjak malo dotjeraniji bili bismo još nekoliko postotaka bolji. Sad smo u jako dobroj poziciji, nije me iznenadila pobjeda Makedonije nad Srbijom, ali ne bih još otpisao Mihajlovićevu momčad, svi su još u igri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Šuker je bio sretan zbog razvoja događaja u Gradskom vrtu, ali i atmosfere na tribinama.

"Prije svega čestitke igračima i izborniku. Bio je spektakularan ambijent u Gradskom vrtu na koji smo bili pripremljeni. Zahvalio bih cijeloj Hrvatskoj, Slavoniji i Baranji. Vrlo je bitno za HNS da je stadion bio rasprodan i da se igralo u ovakvom ambijentu. Završilo je 2:0, a moglo je i više. Možda je teren taj koji je malo otežavao igru, ali mislim da je rezultat realan", kazao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija Više o temi: specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Hrvatska - Wales 2:0 (Mandžukić 27, Eduardo 58) Makedonija - Srbija 1:0 (Ibraimi 59-11m) Belgija - Škotska 2:0 (Benteke 69, Kompany 71)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Hrvatska 10 2. Belgija 10 3. Srbija 4 4. Makedonija 4 5. Wales 3 6. Škotska 2

Raspored 5. kola (22. ožujka 2013. godine): Hrvatska - Srbija Makedonija - Belgija Škotska - Wales

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo