DVIJE LEGENDE, DVA RAZLIČITA MIŠLJENJA: / 'Da, oni vrijede svaku funtu. Ne, oni su prenapuhani'

Image
Foto: AFP

Dva bivša engleska reprezentativna kapetana John Terry i Rio Ferdinand, očito imaju različita stajališta o zvijezdama Tottenhama i Liverpoola Harryju Keaneu i Raheemu Sterlingu.

23.6.2015.
7:00
AFP
VOYO logo

Legendarni kapetan Chelsea Terry kazao je za TalkSports kako visoke cijene na nogometnom tržištu za ova dva igrača nisu prenapuhane, te da itekako imaju pokriće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mail je pisao kako Liverpool od Manchester Cityja želi najmanje 50 milijuna funti za Sterlinga, a Metro je donio kako je Manchester United za Keanea, strijelca 31 pogotka u dresu Tottenhama prošle sezone, spreman za sjajnog napadača dati isto 50 milijuna funti. Iako Keane ima žarku želju ostati na White Heart Lineu.

Terry se divi Keanu

"Postoji nogometno tržište u Engleskoj, kao što postoje pravila u njemu. Svaki se se od igrača mora dokazati kako bi im cijena bila veća, kazao je Terry, te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam ovu dvojicu, i mogu kazati kako su njih dvoje obilježili prošlu sezonu Premierlige što se igrača tiče. Ono što je Kane učinio je impresivno. On je bez sumnje najbolji napadač protiv kojeg sam igrao. Poznajem ih obojicu, igrao sam protiv njih, i njihove trenutne visoke cijene su realnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Terry indirektno odgovorio i Riu Ferdinandu, bivšem kapetanu engleske reprezentacije, koji smatra kako su trenutne visoke cijene ova dva igrača na engleskom tržištu ipak pretjerane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo