E TO ĆE BITI PRAVI MALI SPEKTAKL: / Mladi Vatreni izvukli Srbiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Evo kada igraju

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Plasman u Elitno kolo izborit će dvije prvoplasirane momčadi iz kvalifikacijskih skupina

9.12.2020.
15:46
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija do 17 godina starosti saznala je svoje suparnike na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2022. godine. U borbi za mjesto u Elitnom kolu, Hrvatska U-17 odmjerit će snage sa Srbijom, Bugarskom i Lihtenštajnom, u sklopu kvalifikacijske Skupine 10.

Kvalifikacijsko kolo bit će odigrano između 1. srpnja i 16. studenoga 2021. godine, a plasman u Elitno kolo osigurat će po dvije najbolje momčadi iz svake skupine, uz četiri najbolja trećeplasirana sastava. Domaćin završnog turnira Europskog prvenstva, u svibnju 2022. godine, bit će Izrael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FOTO HNS

Nadalje, Hrvatska U-19 započet će svoj kvalifikacijski put prema Europskom prvenstvu 2022. godine u Skupini 11. Europsko prvenstvo 2022. godine za nogometaše do 19 godina bit će odigrano u Slovačkoj, a u srijedu je održan ždrijeb prvog kvalifikacijskog kruga.

Turniri su na rasporedu između 30. kolovoza i 7. rujna, 4. i 12. listopada te 8. i 16. studenoga, pri čemu će hrvatska nacionalna selekcija zaigrati protiv vršnjaka iz Škotske, Armenije i Gibraltara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u Elitno kolo izborit će dvije prvoplasirane momčadi iz kvalifikacijskih skupina, uz najbolju trećeplasiranu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo