stvarnost je malo drugačija / Eduardo: 'Ništa od mog povratka, u Francusku ne idem ni kao navijač!'

Image

Ako uvrsti Dudua, Čačić bi se tako poigrao s vlastitim postulatima, a sam Eduardo se Večernjem javio iz Ukrajine rekavši da se u repku ne vraća

16.5.2016.
9:20
VOYO logo

Ante Čačić danas u 12:30 objavljuje popis igrača koji idu na pripreme za Europsko prvenstvo. Iako reprezentacija putuje s 23 igrača, izbornik će objaviti dva do tri imena više s obzirom da na pripreme kasne Luka Modrić i Mateo Kovačić (zbog finala Lige prvaka).

I tako se opet zavrtjela priča o povratku Eduarda da Silve. Ipak, stvarnost je malo drugačija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam razmišljao o Eduardu, kao i o svakom drugom nogometašu koji bi ovu momčad učinio boljom! Razmišljao sam i kako bi bilo sjajno kad bismo imali – Davora Šukera... Međutim, stvarnost je nešto drukčija i ako me poznajete, onda sigurno znate hoće li Dudu biti na popisu ili neće", rekao je Ante Čačić, piše Večernji.

Ako uvrsti Dudua, Čačić bi se tako poigrao s vlastitim postulatima, a sam Eduardo se Večernjem javio iz Ukrajine rekavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već mi je glupo ponavljati jednu te istu stvar, ovo će biti treći put da se u medijima opraštam od reprezentacije! Ne znam uopće kako je došlo do ove priče, valjda sam svojim dobrim igrama i golovima za Šahtar nekima opet raspirio maštu. Bit ću kratak i jasan: nema ništa od mog povratka u nacionalnu momčad! Bilo je prekrasno, ali gotovo je", naglasio je Da Silva.

"Vjerujem i nadam se da bi moglo biti dobro, da će dečki napraviti nešto lijepo. Imamo niz kvalitetnih i iskusnih nogometaša koji su prošli mnogo toga, osvojili su brojne klupske trofeje, u najboljim su godinama i kad sve zbrojimo, ovo je praktički prilika ove generacije! Znam da su dečki ambiciozni, strahovito žele uspjeh u reprezentativnom dresu i želim im svu sreću, veselit ću se zajedno s njima. Naravno, svašta se može dogoditi u Francuskoj, ali nadam se da će Hrvatska biti najugodnije iznenađenje natjecanja", dodao je on za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo