Ispunio je svoj veliki san: Eduardo je našao novi klub!

Eduardo će nastaviti karijeru u svojoj prvoj domovini - Brazilu. I to u klubu za kojeg je oduvijek navijao - Flamengo.

7.7.2014.
21:47
VOYO logo

Eduardo će potpisati18-mjesečni ugovor s brazilskim velikanom iz Rija i tako su propale najave o povratku u Europu, mogući angažmani u Fiorentini, Stoke Cityju i QPR-u. Kako javljaju brazilski mediji, na liječničkom pregledu nije bilo problema.

Flamengo nudi našem reprezentativcu izazov kakav još nije imao - zaigrati u Brazilu. Poznato je kako je Eduardo još kao 15-godišnjak stigao u Dinamo, te nije nikad zaigrao seniorski nogomet u Brazilu. Sada, 16 godina kasnije završio je krug. Preko Dinama, Arsenala i Šahtara se vratio u rodni Rio, u jedan od najbogatijih brazilskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor oko prelaska se dogodio tijekom SP-a, kada su Eduarda u hotelu posjetili čelni ljudi Flamenga. Javili su se i iz velikog rivala Vasco da Game, ali Eduardo će uskoro igrati na mitskoj Maracani, stadionu Flamenga.

Mogao bi debitirati 17. srpnja, kada Atletico Paranaense stiže na Maracanu, a Flamengu će od starta trebati pravi Eduardo, jer nakon devet kola imaju samo jednu pobjedu u brazilskoj Serie A i Fla je u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno, Dudu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo