SUZA NAM JE POTEKLA / Emotivan susret Ronaldinha i Messija, zaigrali su zajedno nakon 13 godina. Pogledajte video koji je srušio društvene mreže

Image
Foto: Instagram

Brazilac je jedno vrijeme u Barceloni igrao s Messijem i to kada je ovaj bio klinac i još ga je onda favorizirao

27.10.2021.
9:22
Instagram
VOYO logo

Legendarni Ronaldinho susreo se s Lionelom Messijem prije tjedan dana na utakmici PSG-a i Leipziga u Ligi prvaka i bio je to prizor koji je oduševio poklonike nogometa diljem svijeta.

Brazilac je jedno vrijeme u Barceloni igrao s Messijem i to kada je ovaj bio klinac i još ga je onda favorizirao i "uzeo pod svoje", a prijateljstvo i poštovanje među njima zadržalo se sve do danas. Ronaldinho je već dva tjedna u Parizu, gdje je igrao prije prelaska u Barcelonu, a sada se ponovo susreo s Argentincem, a ovaj ikonski dvojac čak je nakratko i zaigrao zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaigrali zajedno

Ronaldinho je objavio seriju Instagram-Storyja i slika na Instagramu, a na jednom videu vidi se, vrlo kratko doduše, kako na hodniku Messi i Ronaldinho izvode nešto s loptom i to po prvi put nakon 13 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinhove objave postale su vrlo brzo veliki hit na društvenim mrežama, a snimku na kojoj se kratko vidi kako igraju zajedno pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo