RASTANAK PRIJATELJA / Emotivna objava Luke Modrića: 'Ti si za mene posebna osoba i jako mi se teško oprostiti..'

Image
Foto: Profimedia

Ramos je objavio poruku na svom Instagramu, a odmah mu je to lajkao i kapetan Vatrenih i dugogodišnji suigrač

17.6.2021.
22:43
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometaš Sergio Ramos u četvrtak se službeno oprostio od Real Madrida. Na svečanosti koju je organizirao klub briznuo je u plač tijekom govora, a nakon toga održao je konferenciju za novinare.

Nakon emotivnog oproštaja, Ramos je objavio poruku na svom Instagramu, a odmah mu je to lajkao i kapetan Vatrenih i dugogodišnji suigrač Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije se Modrić oglasio i sam napisao emotivnu poruku Ramosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju i brate, jako mi se teško oprostiti od tebe. Otkad sam stigao u Madrid, ti si bio posebna osoba za mene. Zajedno smo patili, ali i uživali. Gubili smo, ali, najvažnije od svega, pobjeđivali smo. Ti si vodio primjerom kao kapetan i kao suigrač. Nedostajat ćeš mi. Hvala ti na svemu i sretno, brate!“, napisao je Modrić na svoj Instagram uz fotografiju na kojoj su on i Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih

Ramos ulazi u povijest kao jedan od najboljih igrača Reala svih vremena. S Kraljevskim je klubom osvojio sve što se osvojiti moglo, između ostalog četiri Lige prvaka te pet španjolskih prvenstva.

Za Real, u koji je prešao iz Seville 2006. godine, odigrao je 671 utakmicu, a zabio je 101 pogodak. Ramos je također bio član zlatne španjolske generacije koja je uspjela osvojiti dva naslova prvaka Europe te naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo