ENGLESKI VELIKANI ČEKAJU NA RASPLET SITUACIJE: / Nijemci objavili zašto Vatreni još uvijek nije potpisao za Bayern

Image
Foto: Profimedia

Krilni napadač čeka na konačan rasplet svoje klupske budućnosti

10.6.2020.
11:55
Profimedia
VOYO logo

Čini se da je otkriven razlog zbog kojeg Bayern nije aktivirao otkupnu klauzulu IvanaPerišića (31) do 31. svibnja do kada je bio rok. Kao piše njemački FT Nijemci su Interu pobudili znatno manje od 20 milijuna eura koliko je pisalo u ugovoru o jednogodišnjoj posudbi.

Prije nekoliko mjeseci stizale su informacija kako Bavarci namjeravaju ponuditi Talijanima 15 milijuna eura, ali je kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa učinila svoje i sada im navodno nude deset milijuna, dok Inter želi 15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

11.12.2019, Football UEFA Champions League 2019/2020, , 6. match day, FC Bayern Muenchen - Tottenham Hotspur, in Allianz-Arena Muenchen, Ivan Perisic (FC Bayern Muenchen) streckt das Bein hoch Ball. Football: UEFA Champions League, München, Germany - 11 Dec 2019, Image: 487720749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema njima situaciju navodno prate Manchester United i Tottenham, ali Perišiću je ostanak u Bayernu prioritet i želja. Unatoč tomu što je zamjena, bivši igrač Borussije Dortmund i Wolfsburga u Bayernu se osjeća kao kod kuće i spreman je strpljivo čekati da se postigne dogovor između dva velikana.

Vatreni je u 27 nastupa u svim natjecanjima, u kojima je rijetko na terenu ostao ao svih 90 minuta, uspio zabiti pet pogodaka i namjestiti ih još osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo