ENGLEZI SU GA PONIZILI, A ON IM JE SADA POSLAO JASNU PORUKU: / 'Da odluka ovisi o meni, bio bi to lagan izbor...'

Image
Foto: AFP

Ofanzivni veznjak želi što prije zaboraviti sezonu iz noćne more u dresu Evertona.

12.12.2018.
12:56
AFP
VOYO logo

Odlazak na posudbu u CSKA pokazao se pravim pogotkom za NikoluVlašića. Nakon najteže sezone u karijeri kada je u Evertonu pao u drugi plan, u Moksvi se preporodio. U ukupno 19 nastupa zabio je sedam golova dok je namjestio još tri. Posebno se pamti onaj za pobjedu nad Real madridom u Ligi prvaka.

Pitanje koje se se zbog toga počelo nametati je što će biti s njim na kraju sezone kada mu istječe posudba. Hoće li se vratiti u Everton? Engleski Liverpool Echo upravo se to pitao te ga je usporedio s Richarlisonom. Ovaj 21-godišnjeg doživio je strelovit uspon ove sezone. Mladog napadača Everton je ljetos platio 40 milijuna funti, a prema izračunu CIES-a njegova vrijednost porasla je za 28 milijuna u samo tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, navode kako to ne znači puno usporedi li s njegov učinak s onim Nikole Vlašića, koji je sve bolji i bolji.

Ima bolji učinak

"Zabio je u posljednjoj utakmici u ruskom prvenstvu protiv Krasnojarska te mu je to bio sedmi pogodak sezone. Dobio je i nagradu za igrača utakmice. Njegova sezona u ruskom klubu pokazala se uspjehom. U 21 nastupu ukupno je zabio i asistirao deset puta. Dva dana kasnije Brazilac je golom bivšem klubu došao na brojku osam ove sezone. Ovo najbolje govori koliko dobro igra Vlašić, doduše u nešto slabijoj ligi. Za sada se čini da hrvatski veznjak dobro koristi vrijeme u Moskvi. Iako se nije našao u CIES-ovom istraživanju, nema sumnje da mu je cijana porasla otkako je preselio u rusku prijestolnicu. Sada je na Evertonu odluka što će napraviti sa svojom sve vrednijom imovinom", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se pita Vlašića stvari su posve jasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan u Moskvi. Osjećam se kao kod kuće, ovo je moja momčad, i da odluka ovisi samo o meni, bio bi to vrlo lagan izbor. Rado bih ostao nogometaš CSKA, ali na nesreću, nekoliko je zainteresiranih strana. Treba shvatiti Evertonovu poziciju i što oni misle. Nije na meni. Pričekajmo ljeto pa ćemo vidjeti kakva je odluka", rekao je Vlašić za Sport Witness.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo