ENRIQUE NE SKIDA OSMIJEH S LICA: / Rakitić donio dobre vijesti svom treneru

Image
Foto: screenshot/twitter

Nogometaši Barcelone dočekat će u subotnjoj utakmici 31. kola španjolskog prvenstva sastav najvećih rivala u drugom po redu ovosezonskom El Clasicu.

29.3.2016.
9:16
screenshot/twitter
VOYO logo

Ukupni poredak pred ove utakmice i nema neku 'težinu' i izglednim se čini da bi španjolski derbi mogao ponuditi ono najbolje, no slično se razmišljalo i u listopadu kada je Barcelona prošetala Santiago Bernabeuom ubacivši neraspoloženom domaćinu četiri puta loptu u mrežu (pobjeda 4:0).

Rakitić je ključ Barceloninih uspjeha

Ono što posebno može ohrabriti Barceloninu struku pred nadolazeći ogled je i smanjivanje popisa ozlijeđenih igrača, pa tako As piše da su Andres Iniesta, Sergio Busquets i Ivan Rakitić, igrači koji su bili pošteđeni minutaže u nedavnim reprezentativnim okupljanjina, prisustvovali treninzima Luisa Enriquea i kandidirat će za nastup u nadolazećoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Upravo je Rakitića Realu bliska Marca u ponedjeljak označila igračem koji drži ključeve Barceloninih uspjeha, pa nema sumnje da novi napisi u Asu svakako podižu raspoloženje domaćinima pred ogled kojeg će prvog dana vikenda ugostiti Camp Nou. Čini se da su izbornici Vicente del Bosque i Ante Čačić u svojim testnim utakmicama odlučili izaći u susret želji Barceloninih čelnika te su odmorili neke od nositelja igre Katalonaca, usput i izbjegavši njihove moguće nove ozljede ili pogoršanja postojećih.

Image
ŠPANJOLCI MU SE KLANJAJU TVRDNJOM: /

Rakitić je ključni igrač Barcelone

Image
ŠPANJOLCI MU SE KLANJAJU TVRDNJOM: /

Rakitić je ključni igrač Barcelone

Da sve ne bude idealno "pobrinuli" su se Jordi Alba, Sergi Roberto, Gerard Pique i Marc Bartra koji nisu trenirali u ponedjeljak, baš kao i Neymar koji se tada još nije vratio iz Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo