EVO KAKO SE KLOPP NOSI S KRITIKAMA NJEGOVIH IGRAČA: / Zbog jednog se komentara obrušio na klupsku legendu

Image
Foto: AFP

"Kada je došao ovdje, nije bio 100% spreman zbog duge ozljede. Moramo dobro iskoristiti vrijeme između utakmica da ga pripremimo", rekao je Klopp o Van Dijku

2.2.2018.
22:23
AFP
VOYO logo

Najnovije pojačanje Liverpoola, Virgil van Dijk, kojeg su Redsi platili 75 milijuna eura, ipak se nije snašao dobro kako se činilo na prvu. U prvoj utakmici odigrao je odlično u obrani i zabio gol, a zatim se zaredalo nekoliko njegovih lošijih predstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jamie bi trebao izgubiti koji kilogram'

Primijetila je to i legenda Liverpoola, Jamie Carragher koji je poručio kako bi van Dijk trebao skinuti koji kilogram jer ne izgleda najspremnije. Taj se komentar nikako nije dopao treneru Redsa, Jürgenu Kloppu:

"Wow! Siguran sam da bi Jamie trebao izgubit koji kilogram, ali s Virgilom to nije slučaj. Visok je i snažan, imamo najbolju nutricionističku službu i nitko mi nije tako što rekao. Naš je stil igre u obrani drugačiji nego onaj Southamptona i Nizozemske i normalno je da treba vremena prilagoditi se", rekao je Klopp i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je došao ovdje, nije bio 100% spreman zbog duge ozljede. Moramo dobro iskoristiti vrijeme između utakmica da ga pripremimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo