FINCI SU HRVATE POKUŠALI ULOVITI U MUTNOM: / 'Htjeli su ušićariti nešto novaca'

Image
Foto: PIXSELL

Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović prokomentirao je finsko nezadovoljstvo odlukom HNS-a da se kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Rusiju 2018.

27.9.2017.
14:22
PIXSELL
VOYO logo

"Oni su pokušali nešto ušićariti. Pokušali su nešto 'uloviti u mutnom'. Fifa je sve presjekla jučer", rekao je izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović za 24 sata i dodao:

‘PROBLEMI’ UOČI JEDNE OD KLJUČNIH UTAKMICA ZA

"Oni su htjeli doći do nekog novca zbog toga što su rezervirali smještaj u Osijeku. Sad već rezerviraju smještaj u Rijeci. Nikakvi sportski razlozi tu nisu bili važni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se ne bi ponovila situacija viđena u Zagrebu, kad je susret Hrvatske i Kosova zbog lošeg vremena i vaterpolskih uvjeta na Maksimiru bio prekinut u 21. minuti i nastavljen sljedeći dan u nedjelju, što je poremetilo planove Vatrenima za sraz s Turskom koji su hrvatski nogometaši izgubili 1-0, HNS je odlučio ovaj bitni dvoboj s Finskom za odlazak na Mundijal prebaciti na puno bolji travnjak na Rujevici.

No, to se nije svidjelo menadžeru Finske Lennartu Wangelu koji je izrazio nezadovoljstvo činjenicom da će se utakmica igrati u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Protivimo se odluci da se utakmica prebaci u Rijeku. Vidjeli smo slike terena iz zraka, teren bi izdržao iako nije u idealnom stanju”, izjavio je Lennart Wangel za finski medij Yle Sporten.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo