[FOTO] LOVREN UPRAVO POSTAO TOP-TEMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Navijači Liverpoola u nevjerici zbog Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Iako je doživio šokantan poraz, hrvatski nogometaš imat će itekakvih razloga za likovanje

20.10.2020.
21:53
Profimedia
VOYO logo

Nova sezona Lige prvaka započela je s iznenađenjem. Zenit je bio veliki favorit protiv Bruggea, no belgijski sastav je osvojio tri boda, a pobjednički pogodak gosti su zabili u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Image
LOVREN ZABIO EUROGOL U LIGI PRVAKA: /

Pogledajte dalekometni projektil Vatrenog s više od 25 metara udaljenosti

Image
LOVREN ZABIO EUROGOL U LIGI PRVAKA: /

Pogledajte dalekometni projektil Vatrenog s više od 25 metara udaljenosti

Belgijski prvak je poveo u 63. minuti golom Emmanuela Dennisa. Charles de Ketelaere je dva puta pucao iz blizine, no oba puta je loptu blokirao Jaroslav Rakitski. Ipak, treći pokušaj Emmanuela Dennis je završio u ruskom golu. Domaćin je imao velikih prigovora traživši prekršaj Dennisa u začetku akcije, no francuski sudac Benoit Bastien je pokazao na centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit je izjednačio u 74. minuti, a najzaslužniji za pogodak bio je Dejan Lovren. Hrvatski reprezentativac je fantastično opalio sa više od 25 metara, lopta je pogodila u vratnicu te se od leđa gostujućeg vratara Ethana Horvatha odbila u gol. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, De Ketelaere je šokirao domaće navijače. Bila je to sjajna akcija u četiri poteza, koju je pogotkom zaključio belgijski veznjak.

Image
Foto: Profimedia

October 20, 2020, Saint-Petersbourg, RUSSIA: Club's Odilon Kossounou and Zenit's Dejan Lovren celebrate during the first game of the group stage of the UEFA Champions League, in the group F, between Russian Zenit Saint-Petersbourg and Belgian soccer team Club Brugge, Tuesday 20 October 2020 in Saint-Petersbourg, Russia...BELGA PHOTO ALEXANDER GALPERIN,Image: 564695938, License: Rights-managed, Restrictions: * EXCLUSIVE to ZUMA: Belgium, France, Germany, Luxembourg and Netherlands Rights OUT *, Model Release: no

Kukaju za Lovrenom

Iako je doživio šokantan poraz, hrvatski nogometaš imat će itekakvih razloga za likovanje. Naime, nedugo nakon što je Europa vidjela Lovrenov projektil počele su jadikovke navijača Liverpoola na društvenim mrežama. Liverpool je nedavno ostao bez Virgila van Dijka, a nema niti drugog najboljeg stoper kluba Joela Matipa i sada kada im je obrana desetkovana počeli su plakati za Lovrenom, kojeg je klub ovoga ljeta ekspresno prodao za sitan novac samo kako bi ga se riješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lovren zaista je jedan od najboljih na svijetu", "Nisam mislio da ću ovo reći, ali volio bih Lovrena vidjeti ponovo u Liverpoolu", "Dok je Van Dijk ozlijeđen, Lovren zabija eurogolove", "Lovren je zabio ovakav gol samo da bi provocirao nas navijače Liverpoola", "Lovren bi sada bio najbolji igrač Liverpoola", "Ne znam zašto su ostavili Matipa i prodali Lovrena", samo su to neki komentari navijača s Twittera, a uglavnom se svi slažu da Lovren možda nije treabao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo