[FOTO] OVO JE MOGUĆE SAMO U HRVATSKOJ: / Slavni bivši prvoligaš prodaje se na Njuškalu. Cijena? Prava sitnica...

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vinkovčani zaista na sve moguće načine pokušavaju pronaći novog vlasnika

6.1.2020.
12:33
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Vjerovali ili ne, na poznatom servisu za internetsko oglašavanje osvanuo je oglas za prodaju nogometnog kluba. Naime, nekada slavni prvoligaš, koji se trenutno bori za opstanak, Cibalia, prodaje se preko Njuškala. Vinkovčani zaista na sve moguće načine pokušavaju pronaći novog vlasnika, a prošlog je mjeseca Gradsko vijeće Vinkovaca na sjednici odlučilo prodati 52 posto dionica kako bi se pokrilo 13,8 milijuna kuna duga.

Prošle je godine Cibalia zamalo dobila novog vlasnika, Doyen grupa u vlasništvu Portugalca Nelija Lucasa poslala je pismo namjere, ali nakon toga službene potvrde, do konca 2019. godine, nije bilo. Zatim je odlučeno kako će se natječaj ponoviti pod istim uvjetima i da će trajati do kraja siječnja, ali prije nekoliko dana osvanuo je oglas na Njuškalu u kojem se paket dionica kupcima nudi za 6.5 milijuna eura, odnosno 874 tisuće eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodaje se većinski paket dionica nogometnog kluba HNK Cibalia iz Vinkovaca. Za sve dodatne informacije zvati gradsko poglavarstvo Vinkovci", stoji u opisu oglasa koji je do trenutka objave ovog članka skupio više od deset tisuća pregleda.

Image
Foto: Screenshot

Podsjetimo, Cibalia je nakon sezone 2017./18. zbog nedobivanja licencije ispala iz Prve u Treću HNL odakle se uspjela izvući i plasiratiu Drugu HNL, ali sada jednostavno više ne ide. Cibalia je sada na posljednjem 16. mjestu sa tek 11 bodova i teško da će se izvući od tamo, osim ako se ne nađe kupac koji će podmiriti dugove i ožvijeti nekada slavni klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo