NIJE U ŠOLDIMA SVE / Debakl PSG-a u francuskom prvenstvu: Pariška supermomčad glatko izgubila od Majerovog Rennesa

Image
Foto: Profimedia

Bivši igrač Dinama zbog ozljede nije nastupio u ovoj utakmici

3.10.2021.
14:52
Profimedia
VOYO logo

Vodeća momčad francuskog nogometnog prvenstva PSG upisao je svoj prvi ligaški poraz ove sezone. Izgubili su glatko, s 2:0 u gostima kod Rennesa.

Iako je za PSG nastupio trojac Neymar-Messi-Mbappe, Rennes je utakmicu završio s više udaraca prema golu PSG-a, dok su gosti imali puno veći posjed lopte. Da bi stvar izgledala gore, PSG nije imala niti jedan udarac u okvir gola Rennesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEVJEROJATNO /

Što će navijači Barce reći na ovo? Koeman u vatru gurnuo mladića od 19 godina pa ga nakon poraza proglasio krivcem

Image
NEVJEROJATNO /

Što će navijači Barce reći na ovo? Koeman u vatru gurnuo mladića od 19 godina pa ga nakon poraza proglasio krivcem

Sjajna partija domaćina

U prvom dijelu najveća je prilika PSG-a zapravo bila udarac Messija iz slobodnog udarca, iz kojeg je pogodio vratnicu. Rennes se zatim ohrabrio i krenuo po pogodak koji je stigao na samom kraju prvog dijela. Sulemana je ubacio s lijeve strane i na drugoj vratnici pronašao Geatana Labordea, koji je zakucao loptu u mrežu za 1:0. Provjeravao je sudac Ruddy Buquet tu situaciju, no zaleđa nije bilo i mogli su početi slaviti igrači Rennesa.

Kako je prvo poluvrijeme završilo, tako je drugo započelo. Nakon odlične akcije i povratne lopte u 46. minuti Flavien Tait je zabio gol, ponovo se gledalo ima li tu kakvih nedozvoljenih radnji, ali sudac je nakon pregleda VAR-a mogao samo pokazati prema centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappeu poništen gol, Rennesu penal

Najbliže što je u ovoj utakmici PSG došao pogotku je situacija iz 68. minute, u kojoj je Mbappe zabio, no, nakon pregleda snimke, ipak je dosuđeno zaleđe.

VAR je zaradio svoju dnevnicu danas jer je pred kraj utakmice poništio i penal za Rennes koji je inicijalno dosuđen i tako PSG-u sačuvao bar malo dostojanstva u ovoj utakmici. Lovro Majer nije bio ni na klupi. Bivši igrač Dinama zbog ozljede je propustio ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je unatoč porazu ostao na vrhu ljestvice sa 24 boda, šest više od drugoplasiranog Lensa koji je u petak pobijedio Reims sa 2:0. Rennes se zahvaljujući pobjedi popeo na sedmo mjesto i ima 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo