FRANCUZI PIŠU: / Monaco ozbiljno zagrizao za zvijezdu Hajduka

Image

Jedan od najboljih nogometaša Hajduka, bosanskohercegovački reprezentativac Tino Sven Sušić (24), mogao bi ovoga ljeta preseliti u redove francuskog prvoligaša Monaco.

29.4.2016.
10:42
VOYO logo

Naime, prema pisanju francuskih medija, skauti Monaca bili su na nedavnoj utakmici Hajduka i Lokomotive kako bi pratili Sušića, a nisu jedini klub koji je zainteresiran za 24-godišnjeg reprezentativca BiH. Francuski izvori tvrde da su u igri i klubovi iz engleskog Premiershipa.

Propali pregovori s Interom, Talijani se odlučili za Brozovića

Tino Sven Sušić trenutno je najzanimljiviji igrač Hajduka. Proteklih godina Sušića su mediji povezivali s brojnim klubovima, ali još uvijek se nije realizirao njegov transfer u neki veliki europski klub. Prošle godine Hajduk je pregovarao s Interom, ali Talijani su se na kraju odlučili za Marcela Brozovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sušić je zabio vodeći pogodak za Bijele u 29. minuti.

Prema Transfermarktu, Sušić je procijenjen na 3,50 milijuna funti. Kad je Hajduk pregovarao s Interom, cijena mu se tada kretala od 4-5 milijuna eura, a pitanje je koliko ga cijeni novo vodstvo kluba s Poljuda.

Dva Hrvata u Monacu

Ove sezone u Monacu igraju dva bivša hajdukovca, Danijel Subašić i Mario Pašalić koji je na posudbi iz Chelseaja i ako bi se ostvario ovaj transfer, Sušiću bi itekako bio olakšan period adaptacije na Monaco i život u Kneževini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sušić je ove sezone za Hajduk ukupno odigrao 35 susreta u svim natjecanjima uz 14 pogodaka i 5 asistencija za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo