Bomba s Otoka: United 'krade' zaštitni znak Chelseaja?!

Dugogodišnji zaštitni znak Chelseaja, vezni nogometaš Frank Lampard (34), karijeru bi na ljeto mogao nastaviti u redovima Manchester Uniteda.

8.1.2013.
11:35
VOYO logo

Nakon potvrde Lampardovog agenta Stevea Kutnera da će njegov klijent na kraju sezone napustiti Stamford Bridge, engleski mediji počeli su s nagađanjima koja će mu biti sljedeća destinacija.

Trenutno se najviše u tom kontekstu spominje Manchester United, čiji menadžer Sir Alex Ferguson ima visoko mišljenje o Lampardu i vjeruje da je usprkos poznim igračkim godinama sposoban igrati na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je vjerojatno da bi do transfera moglo doći već u siječnju kada bi United morao platiti i odštetu, ali ako igrač ostane zdrav na ljeto bi moglo doći do realizacije posla.

Navodi se kako su predstavnici Crvenih vragova već stupili u kontakt s Lampardovim agentom, kao i još jedan premierligaški i dva neengleska kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dres Chelseaja Lampard nosi od 2001. godine kada je stigao iz West Hama, a iako je želio ostati u klubu, uprava mu je odbila ponuditi željeno višegodišnje produljenje. Ove je sezone dobio priliku u samo 12 premierligaških susreta, ali je pritom zabio čak šest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo