Serie A / Frosinone šokirao Fiorentinu i napravio važan korak ka očuvanju prvoligaškog statusa

Image
Foto: AP Images

Petom ovosezonskom pobjedom Frosinone je stigao do 23 boda, pet manje od Empolija koji se nalazi na 17. mjestu

7.4.2019.
15:45
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Frosinonea, predzadnje momčadi talijanske Serie A, iznenadili su na gostovanju Fiorentinu i slavili s 1-0 (0-0) te osvojili važna tri boda u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Odlučujući pogodak postigao je Daniel Ciofani u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petom ovosezonskom pobjedom Frosinone je stigao do 23 boda, pet manje od Empolija koji se nalazi na 17. mjestu i ima utakmicu manje. Fiorentina je sa 39 bodova ostala na 10. mjestu.

Vodeći Juventus ima 84 boda i potrebna su mu još samo tri boda za teoretsku potvrdu osmog uzastopnog, a ukupno 35. naslova prvaka Italije. Napoli je drugi sa 63 boda i utakmicom manje od Juventusa. Inter sa 56 i Milan sa 52 boda trenutačno drže mjesta za plasman u Ligu prvaka. Petoplasirana Atalanta i šestoplasirana Roma imaju po 51 bod, ali momčad iz Bergama ima utakmicu manje. U zoni ispadanja su Bologna (27), Frosinone (23) i već otpisani Chievo (11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na rasporedu još pet utakmica 31. kola, a sastaju se: Cagliari - SPAL, Udinese - Empoli (15 sati), Inter - Atalanta, Lazio - Sassuolo (18.00) i Napoli - Genoa (20.30). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo