VELIKAN NA KOLJENIMA / Legenda Uniteda pomela pod s Ronaldom i društvom i objasnila koji je najveći problem Crvenih vragova: 'Nisu oni bez razloga igrali kod Fergusona'

Image
Foto: Profimedia

Malo tko je mislio da će i ove sezone ponavljati iste pogreške

17.10.2021.
15:12
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 8. kola engleske Premier lige Leicester City je na svom stadionu King Power pobijedio Manchester United s 4-2 (1-1), a četiri od šest pogodaka palo je u razmaku od 13 minuta u završnici utakmice.

Greenwood je u 19. minuti doveo goste u vodstvo, a u 31. minuti je izjednačio Tielemans. Do 78. minute su mreže mirovale, a onda su se razgoropadili strijelci, pogotovo domaći. Leicesterov turski branič Soyuncu je u 78. minuti pogodio za 2-1. U 82. minuti je izjednačio Rashford, no već u sljedećem napadu na drugoj strani precizan je Vardy za 3-2. Konačnih 4-2 postavio je Daka u prvoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČUDESNI PORTUGALAC /

Pogledajte kako je izgledao Ronaldov povratnički ples na Old Traffordu

Image
ČUDESNI PORTUGALAC /

Pogledajte kako je izgledao Ronaldov povratnički ples na Old Traffordu

Malo tko očekivao nakon ovog ljeta da će United imati ovako velikih problema s formom. Osim Ronalda, Ole Gunnar Solskjaer doveo je Varanea i Sancha. A zašto se United i dalje muči odgovorio je legendarni kapetan tog kluba Gary Neville.

Tko će igrati obranu?

"Pogledajte napad protiv Leicestera – Ronaldo, Pogba, Fernandes, Sancho i Greenwood! Iskreno, ne bih volio igrati u obrani kad su svi oni na terenu. Da se razumijemo, sve ih cijenim kao nogometaše, ali tko će od raditi na terenu. Što mislite, zašto su Fletcher , Butt, Park, Hargreaves… godinama igrali kod Fergusona? Pa, ne mogu svi igrati samo u napadu. U momčadi mora biti i ‘radnih konja’", smatra Neville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako protivnik ima jasan plan, neće imati problema izaći na kraj s Unitedom. Vidjeli smo to na utakmicama s Evertonom, Aston Vilom, Villarrealom…”, kazao je i dodao kako je momčad Uniteda ‘loša, otrcana i posrnula’.

"Bilo je nekih dobrih rezultata i sjajnih pojedinačnih golova, ali gledajući kompletnu sliku Uniteda u smislu timske igre onda se može reći da je bilo loše", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo