Dinamo u problemima: 'Gazda im dode u utorak, isplati ih, i onda ce ovi letjeti u Zagrebu'

Dinamo u cetvrtak protiv Astre zapocinje svoju avanturu u Europskoj ligi. U Maksimirskoj 128 sve je podredeno utakmici s rumunjskim predstavnikom koji grca u financijskim problemima.

16.9.2014.
11:14
VOYO logo

Kasnjenje placa, slaba financijska konstrukcija kluba, najava igrackog strajka, tezak poraz od Cluja (4:1) u subotu, Astri zaista nije lagano! Ako gledamo sve te probleme, Dinamo bi u Maksimiru trebao imati laksi posao nego sto bi to bio slucaj da je u rumunjskom klubu sve u redu.

"Mozda ti problemi s financijama mogu ostaviti traga, ali mi ne smijemo s time racunati. Europa je motivacija svima, i s novcem i bez njega, europske utakmice su dobra prilika za sve i sigurno ce Astra biti bolja nego protiv Cluja", kazao je Zoran Mamic za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratnik u Dinamo Ognjen Vukojevic upozorava da se Dinamo ne smije oslanjati na losu situaciju u rumunjskom klubu.

"Nista taj strajk ne mora znaciti. Znate sto se moze dogoditi, gazda im dode u utorak, prije puta i isplati ih, da im dodatnu snagu. Pa ce ljudi onda letjeti u Zagrebu. Moramo biti oprezni, to je vazna utakmica, bilo bi sjajno da startamo pobjedom u Europsku ligu", kaze Vukojevic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamov trener dobro je proucio suparnika.

"Istina je da su i oni defenzivno jaki, bas su dobri kao momcad. Medutim imaju naprijed tri vrlo brza igraca, rijetko se vidaju momcadi s tri takva izrazita brzanca. Sva trojica su razina Juniora Fernandesa! Moramo biti oprezni, kompaktni, svjesni da se igra na rezultat, nema vise uzvrata i ispadanja, svaka je utakmica za bodove i tako je treba promatrati. Vjerujem da imamo odgovor za njihov nacin igre", rekao je Zoran Mamic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo