Izborniče, nije bilo dobro! Evo što Hrvati misle o igri u Beogradu

Hrvatski izbornik Igor Štimac nakon utakmice u Beogradu je pričao kako igra naše reprezentacije nije bila bezidejna, već takav je bio plan...

7.9.2013.
13:44
VOYO logo

Barem se to odnosi na većinu čitatelja portala Net.hr koji su jasno poručili što misle o igri naše reprezentacije. Nakon dvoboja, pitali smo vas u anketi da s ocjenom od jedan do pet kažete što mislite o prezentaciji Hrvatske.

Glasalo je više od 10.000 čitatelja, a rezultati su porazni i dovoljno govore što Hrvatska misli o igri nogometaša. Najviše glasača, njih čak 43% posto dalo je ocjenu nedovoljan, a dovoljan njih 40 posto. Po dva posto glasača smatra da je Hrvatska igrala za četvorku i peticu, a 13% glasova ocjenilo je Vatrene trojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila bezidejna Hrvatska, to je bila Hrvatska s planom igre, planom koji je funkcionirao sve do isključenja Šimunića. Dao sam igračima do znanja da puste inicijativu, Mihajlović je krenuo s pet igrača Benfice, pokušavao iskoristiti njihovu uigranost. Mi smo ih pustili, jer smo znali da će pasti. Nisu nam neke probleme stvorili u prvom poluvremenu", podsjetimo se, bila je izjava izbornika Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo