GRAČAN OBJAVIO POPIS ZA EUROPSKO PRVENSTVO: / Ovako moćna Hrvatska može napraviti svašta

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izgleda zaista obećavajuće, a na Gračanu je da u sljedećim danima sve to posloži na terenu

24.5.2019.
11:22
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na konferenciji za medije održanoj u Hiltonu Nenad Gračan priložio je popis igrača na koje računa za Europsko prvenstvo do 21 godine.

Izbornik mlade reprezentacije uzeo je valjda ono najbolje što Hrvatska ima u ovom trenutku i sam pogled na papir kazuje da tako moćna Hrvatska može i do samog kraja. Jer ako su skoro mogli oni stariji....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba sve posložiti

Vratarsku konkurenciju čine Hajdukov Josip Posavec, Lokomotivin Ivo Grbić te Adrian Šemper iz Chieva, a ne zna se je li moćnija obrana ili ono ispred nje. Ćaleta-Car, Sosa, Benković, Katić, zatim Vlašić, Šunjić, Moro, Majer u veznom redu pa u napadačkom Halilović, Brekalo, Jakoliš...

Da, izgleda zaista obećavajuće, a na Gračanu je da u sljedećim danima, do 16. lipnja kada kreće akcija u Italiji i San Marinu, sve to posloži na terenu kako bismo se mogli pohrvati najprije u skupini s Francuzima, Englezima i Rumunjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozvali smo 25 igrača s obzirom na neke postojeće ozljede, a nije isključeno ni da se netko ozlijedi u nadolazećem razdoblju. Na svim smo pozicijama pokušali imati po dvojicu igrača, dok na desnom beku imamo igrače koji mogu biti i stoperi", objasnio je izbornik Gračan.

"Najmanje problema imamo u veznom redu, svi dobro igraju u kontinuitetu. Što se napada tiče, Jakoliš je bio dobar u kvalifikacijama, ali nema kontinuitet te smo pozvali i Kulenovića, pa ćemo vidjeti tko će naposljetku ići na Europsko prvenstvo. Kad smo se već plasirali, želimo napraviti dobar rezultat. Ova generacija to može, a vodilja nam je seniorska reprezentacija - uz zajedništvo, kompaktnost i disciplinu možemo do cilja. Naravno da će biti teško u skupini, ali treba biti optimist, igrači jedva čekaju natjecanje i bit će dovoljno motivirani i disciplinirani."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo