GRIEZMANN PROGOVORIO: / Proganja ga promašaj u finalu LP, a ono što je rekao sigurno se neće svidjeti navijačima Atletica

Image
Foto: AFP PHOTO / Boris HORVAT

I dalje se priča o Griezmannovoj budućnosti

5.6.2018.
21:32
AFP PHOTO / Boris HORVAT
VOYO logo

Približava nam se Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a među favoritima jedna od reprezentacija od koje se najviše očekuje je Francuska.

Pa ipak, medijska nagađanja oko njene najveće zvijezde, Antoinea Griezmanna, i dalje se vrte oko njegovog navodnog transfera iz Atletica u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proganja ga promašeni jedanaesterac

Griezmann je u dresu madridskog kluba igrao, i izgubio, finale Lige prvaka 2016., gdje je Francuz u regularnom dijelu promašio kazneni udarac. Ove sezone konačno je uspio osvojiti europski trofej sa Atleticom, kada je njegova momčad, uz pomoć njegova dva pogotka, u Lyonu pobijedila Marseille u finalu Europske lige.

Griezmann je uoči početka SP-a, kako prenosi španjolski AS, rogovorio o svojoj karijeri u Atleticu i potencijalnom prelasku u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije odlučio ostaje li u Madridu

"Još uvijek razmišljam o tome, nisam se odlučio", rekao je Francuz, što se sigurno neće svidjeti navijačima Atletica.

"Osvajanje Lige prvaka prava je opsesija i za mene i za cijeli klub [Atletico Madrid], a onaj promašaj u Milanu [u finalu Lige prvaka] me opsjedao tjednima", priznao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann je dodao i to kako je osvajanje Europske lige u Lyonu bila velika stvar za njega i za klub.

'Osvajanje Europske lige puno je značilo i meni i Atleticu'

"To [osvajanje Europske lige] bilo je jako bitno. U 2016. sam izgubio finale Lige prvaka sa Atleticom te finale Europskog prvenstva sa Francuskom, taj trofej nam je puno značio", dodao je Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Francuskoj vlada drugačiji pristup u mlađim kategorijama - ukoliko niste visoki ili snažni, eliminiraju vas, dok u Španjolskoj cijene tehniku i brzinu", zaključio je Francuz, koji je svoje nogometne korake počeo u Real Sociedadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo