HABIB DAO ULTIMATUM WHITEU I UFC-U: / Dagestanski borac ne odustaje od svojih zahtjeva; ‘Ovako ćemo, riješit ćete problem ili...'

Image
Foto: AFP

Habib ne odustaje od svojih zahtjeva glede Zubairea Tukhugova

19.10.2018.
8:30
AFP
VOYO logo

Iako predsjednik UFC-a Dana White tvrdi kako je riješio sve nesuglasice sa neporaženim UFC prvakom u lakoj kategoriji Habibom Nurmagomedovim oko njegovog prijatelja, člana tima i UFC borca Zubaire Tukhugova, čini se da baš nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POJAVILA SE NEVJEROJATNA PRIČA O BIZNISMENU KOJI JE SPAŠAVAO CONORA: Nigdje se ne spominje, a sad svi pričaju o njemu

Nema popusta

Habib je dao ultimatum Whiteu i UFC-u i kazao "ništa od dogovora dok se ne riješi situacija sa Tukhugovim. Tako dagestanski borca ne popušta, ne odustaje i ne napušta svog prijatelja, koji je u Las Vegasu 6. listopada na UFC 229 eventu skočio u Octagon i u trenutku sveopćeg kaosa u i oko kaveza napao šakama Conora McGregora. Više o tome možete pročitati - .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PROCURILA NOVA SNIMKA NAPADA NA MCGREGORA: /

Članovi Khabibova tima dobro su izudarali Conora

Image
PROCURILA NOVA SNIMKA NAPADA NA MCGREGORA: /

Članovi Khabibova tima dobro su izudarali Conora

“Jako sam ozbiljan oko toga, to vam mogu potvrditi. Ako me pitate o plaći i novcu općenito…ako dobra osoba ima mnogo novca, ne vidim ništa pogrešno u tome. Ali je li novac najbitnija stvar na svijetu? Za mene nije. U mom životu je najbitnija stvar čast, čast moje obitelji, čast moje zemlje, zemlje koju je moj protivnik uvrijedio. Znao sam da me čeka rat, znao sam da netko mora izgubiti, ali bio sam spreman na bitku do kraja”, izjavio je Rus u razgovor za Channel 1, prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio svoje zahtjeve prema UFC-u

Nurmagomedov je potvrdio svoje zahtjeve prema UFC-u vezane za Zubairu Tukhugova, suborca koji je dobio otkaz radi makljaže koju je on sam započeo u T-Mobile Areni nakon borbe Habiba i McGregora. UFC je promptno otpustio Tukhugova, no čini se kako stvar nije gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već sam rekao sve svoje zahtjeve prema UFC-u. Možete li zamisliti ovo? Idete u rat i onda čovjek koji vas podupire strada u porocesu. Pobijedili ste u ratu, ali ne možete ići kući i naspavati se jer je čovjek koji je bio s vama i dalje u problemima. To nije način ponašanja i to nije način na koji ja funkcioniram. Rekao sam im da u slučaju otkaza Zubairi i ja idem 100 posto", istaknuo je Nurmagomedov.

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo