HAJDUK IZNENADIO IZBOROM NOVOG KAPETANA: / Traku će nositi igrač koji je nedavno stigao na polugodišnju posudbu

Image

Ovdje je službeno do kraja sezone, a onda bi se trebao vratiti u matičnu Aston Villu

3.3.2021.
15:09
VOYO logo

Nekadašnji zamjenski vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Lovre Kalinić u srijedu je promoviran u kapetana Hajdukove prve momčadi, njegov zamjenik je Stanko Jurić, a predstavnike igrača ("board of players") uz Kalinića i Jurića čine još Marko Livaja, Stefan Simić, Jairo i Darko Nejašmić.

Kalinić je već prije odlaska u inozemstvo bio kapetan Hajduka, a njegov povratak, iskustvo i sigurnost koju prikazuje na terenu ima značajan utjecaj na cijelu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo prvenstveno predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za mene i moju obitelj, a u isto vrijeme i odgovornost prema ekipi i Klubu. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tonu, svi smo tu za isti cilj, za bolji Hajduk"; istaknuo je prvi vratar Bijelih nakon što je imenovan kapetanom momčadi za službenu stranicu kluba.

Image

30.01.2021., stadion Poljud, Split - Utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Lovre Kalinic Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Zanimljivo je kako je Kalinić još uvijek igrač na posudbi u Hajduku. Ovdje je službeno do kraja sezone, a onda bi se trebao vratiti u matičnu Aston Villu, osim ako Hajduk ne pronađe sredstva i otkupi njegov ugovor, koji pak traje do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo