Evo kako je prošao debi novog trenera Hajduka!

U posljednjoj utakmici 23. kola hrvatske nogometne lige, Hajduk je na Poljudu slavio protiv Cibalije s minimalnih 1:0.

25.3.2012.
18:54
VOYO logo

U debiju Miše Krstičevića Hajduk je više nego zasluženo došao do nova tri boda. Promašili su Splićani mnoštvo sjajnih prilika, dva puta gađali okvir vrata, ali su prezentirali više nego dobru partiju.

No, krenimo redom. Već u utakmici protiv Cibalije na trenutke se vidjelo što Krstičević traži. Brzo oduzimanje, okomita lopta. Valja priznati da je bio u grču prvih 35 minuta, i Mišo i igrači, kao da su se tražili. Ali, kad je Caktaš zabio pogodak u 36. minuti kao da je netko spustio ručnu. Taj vodeći pogodak bio je po Mišinom receptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brzi prodor Vukušića po lijevoj strani, obrana Cibalije još se nije ni postavila, a vezista Caktaš je pratio akciju i zabio svoj drugi pogodak u dresu Hajduka. Nakon toga sve se otvorilo, slijedile su prigode Neretljaka, Andrijašević je promašio nemoguće, pa Vukušića...

U 5. minuti vratnicu je topovskim udarcem pogodio Radošević, kojeg je Krstičević vratio u prvu momčad, u 54. minuti Andrijašević je s tri metra također pogodio vratnicu. Zanimljiv detalj zbio se u 60. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko baklji sa sjevera bačeno je na teren što je izazvalo prave slave zvižduka onih normalnih navijača. Odlična reakcija istinskih ljubitelja nogometa.

Do kraja susreta Hajduk je imao još nekoliko prilika, promašivali su Anas, Vukušić, Kukoč... Vrijedi istaknuti kako je prvi udarac u okvir Blaževićevog gola Cibalia imala tek u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo