HAJDUK NE VJERUJE ŠUKERU: / 'Ne želimo sastanak u promidžbene svrhe. Pokušava li HNS još jednom zamazati oči javnosti?'

Image
Foto: PIXSELL

Hajduk ne želi da se sastanak oko kandidature za domaćinstvo europskog Superkupa održi prije izbora u HNS-u.

15.12.2017.
19:22
PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker uputio prijedlog predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu i splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari da se Split kandidira za domaćinstvo europskog Superkupa 2020. godine, vrlo brzo mu je stigao odgovor. Šuker je pozvao je predstavnike Hajduka i grada Splita na sastanak u ponedjeljak 18. prosinca, četiri dana prije izborne skupštine HNS-a na kojoj je jedini kandidat za predsjednika.

Image
ŠUKER IMA POSLOVNI PRIJEDLOG ZA SPLIT: /

Uefa Superkup 2020. godine mogao bi se igrati na Poljudu

Image
ŠUKER IMA POSLOVNI PRIJEDLOG ZA SPLIT: /

Uefa Superkup 2020. godine mogao bi se igrati na Poljudu

'Kandidatura je interes i Hajduka i Splita'

U Hajduku smatraju da bi sastanak prije izbora imao samo promidžbenu svrhu pa predlažu da se održi poslije 22. prosinca. Odgovor s Poljuda prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštovani gospodine Šuker,

žao nam je što zbog nepotrebnog zadržavanja UEFA-inog dopisa u ladicama HNS-a više nema vremena za odgodu već dogovorenih obveza kako bi se predstavnici kluba i Grada Splita odazvali na sastanak. Obzirom da je interes i Hajduka i Grada Splita konkurirati za kandidaturu domaćinstva UEFA Superkupa, molimo Vas da nam hitno dostavite svu raspoloživu dokumentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša administracija će odmah po primitku iste prionuti proučavanju i pripremi dokumentacije te se adekvatno pripremiti za sastanak s predstavnicima HNS-a, koji predlažemo neposredno nakon 22. prosinca 2017. godine. Takav pripremljeni sastanak će zasigurno biti konstruktivniji od alibi sastanka u promidžbene svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drago nam je što je HNS odlučio kroz ovaj proces kandidature pokazati želi li stvarno dati doprinos razvoju hrvatskog nogometa koji se igra i u Splitu ili još jednom pokušava zamazati oči javnosti, na što će nam rezultat istog dati odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo