HAJDUK ODABRAO NA KOJEM DERBIJU NEĆE IMATI NAVIJAČA: / Ipak će se žaliti na rigoroznu kaznu, ali obje su utakmice ključne

Image
Foto: PIXSELL, Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk se na odluku suca ima pravo žaliti, a čini se kako će tako i postupiti

30.6.2020.
14:48
PIXSELL, Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako će se Hajduk na kraju ipak žaliti na kaznu koju im je prošlog tjedna dodijelio Disciplinski sudac Prve HNL, Alan Klakočer. Splićani su kažnjeni s 40 tisuća kuna i jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog nesportskog ponašanja dijela navijača na utakmici protiv Lokomotive u Zagrebu.

Hajduk se na odluku suca ima pravo žaliti, a čini se kako će tako i postupiti jer u prodaju su puštene ulaznice za nedjeljni ogled s Osijekom. Standardna je to procedura kojom se izbjegava trenutno izvršavanje kazne jer do konačne odluke na žalbu kazna ne nastupa. Klub je kaznu zaprimio 25. lipnja i imaju rok od osam dana da ulože žalbu. To će vjerojatno napraviti u posljednji trenutak kako bi se odluka o žalbi što duže otegnula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

22.11.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 16. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Torcida. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Hajduk je već odigrao jedan susret otkako je kazna zaprimljena, onaj sa Slavenom, a odradit će prema svemu sudeći i Osijek. U slučaju da im žalba uspije, moguć je i najbolji scenarij, da navijače imaju i na utakmici s Rijekom na Poljudu, koja slijedi nakon Osijeka.

Utakmice s Rijekom i Osijekom posljednje su dvije ove sezone koje će se igrati na Poljudu i Hajduku je vrlo važno igrati ih pred publikom jer su odlučujuće u borbi za drugo mjesto, a sada hoće li im uspjeti u oba slučaja vidjet ćemo nakon odluke suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo