Posao iz snova: Igra u trećoj hrvatskoj ligi i dobiva 40.000 kuna mjesečno!

31.10.2014.
16:57
VOYO logo

On je 2009. došao u Hajduk iz frankfurtskog Eintrachta kao talentirani veznjak koji je trebao biti nositelj uzleta i budućih uspjeha Bilih. Međutim, do danas je odigrao samo 26 službenih utakmica za Splićane, a za to je dobio nešto manje od pet milijuna kuna, piše Slobodna Dalmacija. Ispada po tome da je po utakmici dobio oko 190.000 kuna!

Ljubičić danas ima 26 godina i još se uvijek u Hajduku, ali u njegovoj drugoj momčadi, što znači da igra u trećoj ligi. Trener Igor Tudor ne računa na njega, baš kao što nisu ni njegovi prethodnici, pa je tako prošlu sezonu proveo na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu. Sada je ponovno na Poljudu, više nema godišnju plaću od 250.000 eura, ali i 62.500 eura je itekako 'masna' plaća za trećeligaškog igrača. Ljubičić, dakle, prima 5200 eura mjesečno, odnosno nešto manje od 40.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/b2u7ovH_pd0

"Krešo je iznimno korektan i drag momak. Iza njega je, ne zaboravimo, i teška ozljeda križnih ligamenata i meniska koljena. Nitko mu nema pravo ništa zamjeriti, dapače, možemo mu samo zahvaliti što je pristao na naše uvjete i manji ugovor" istaknuo je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O ciframa neću govoriti, ali Ljubičića nismo mogli plaćati u punom iznosu, pa smo dogovorili da se on odrekne dijela plaće, a da ćemo mu zauzvrat mi produžiti ugovor na još jednu godinu. Iskreno, nadali smo se da ćemo ga prodati, bilo je i nekih ponuda, ali ništa se nije realizirao i Krešo je ostao s nama", dodatno je pojasnio Brbić.

Ljubičić je tako s godišnjih 62.5000 eura među najbolje plaćenim igračima Hajduka što i ne bi bilo sporno da igra za prvu momčad, a ne u trećoj ligi. Ali, mladić nije ništa kriv, samo je uzeo ponuđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo