Hajduk proživljava katastrofu: Tudoru sinula 'fantastična' ideja?!

Hajduk je u rezultatskoj krizi i trener Igor Tudor mora razbuditi svoje uspavane igrače. Bijeli su tako otišli na team building, sjajno se zabavili, a rezultat sve ga vidjet će se u nedjelju.

26.9.2014.
8:38
VOYO logo

Hajduk već više o mjeseca dana ne za pobjedu u prvenstvu. Još otkako su Bijeli razvalili Zadar (6:0) nizali su se samo loši rezultati.

Osijek u Gradskom vrtu (0:2), Dinamo na Poljudu (2:3), pa dva remija protiv Zagreba (2:2) i Splita (1:1). Između toga dogodilo se i ispadanje u Europi od Dnjipra. Jedini svijetli rezultat bila je pobjeda u šesnaestini finala Hrvatskog kupa protiv niželigaša Funtane (2:0), ali i u toj utakmici Hajduk je visio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je zato odlučio prodrmati momčad pa je organizirao team building u Istri. Odveo je Tušo svoje nogometaše na paintball. Neka se momci malo ispušu. Maskirani vojnici nakon što su jedan drugome obojili uniforme otišli su i na karting gdje su odmjerili snage u svojim vozačkim sposobnostima.

Kako govore u Hajduku dečki su se sjajno zabavili, napunili pozitivnom energijom i dobili ono nešto što im je trebalo. Rezultat svega vidjet ćemo u nedjelju kada Splićani gostuju na Aldo Drosini protiv Pamićeve Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo