OGLASIO SE / Halilović otkrio zašto mu je propao transfer: 'Nije istina da nisam prošao liječnički'

Image
Foto: Vigo Mavrović/HNK Rijeka

Grčki novinar i stručnjak za transfere Georgios Sideridis u četvrtak je objavio kako se transfer nije realizirao s obzirom na to da 'nije prošao liječnički pregled', a Halilović se oglasio putem svog Instagrama i demantirao sve te informacije

3.2.2023.
8:54
Vigo Mavrović/HNK Rijeka
VOYO logo

Alen Halilović napustio je Rijeku nakon samo šest mjeseci boravka na Kvarneru. Vječiti talent hrvatskog nogometa trebao je potpisati za grčki Aris iz Thessalonikija. Haliloviću je to trebao biti 12. klub u karijeri, a iako se pisalo kako je sve dogovoreno i da se čeka samo službena potvrda, posao je propao.

Image
NEVOLJE ZA ALENA /

Halilović ipak neće u Aris? Grci tvrde: 'Nije prošao liječnički!'

Image
NEVOLJE ZA ALENA /

Halilović ipak neće u Aris? Grci tvrde: 'Nije prošao liječnički!'

Grčki novinar i stručnjak za transfere Georgios Sideridis u četvrtak je objavio kako se transfer nije realizirao s obzirom na to da Halilović 'nije prošao liječnički pregled'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski mediji su prenijeli vijest, a Halilović se oglasio putem svog Instagrama i demantirao sve te informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svih laži koje sam pročitao, želim da bude jasno: Nije istina da nisam prošao liječnički, prošao sam! Prava istina je da se nismo dogovorili jer klub nije ispunio zahtjeve 'na papiru' koje smo ranije usmeno dogovorili. Došao sam u Solun s vjerom da će sve što je obećano biti i potpisano.

Nažalost, ljudi koji su sjeli za stol su promijenili priču. Gospodin predsjednik se nije ni pojavio iako me pozvao da dođem, a ja sam raskinuo ugovor s Rijekom jer sam mu vjerovao. Ovo je samo pokazatelj da njihove namjere nisu bile ozbiljne. Vrijeme će pokazati sve", rekao je Halilović jučer u kasnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba napomenuti i kako je njegova objava jutros obrisana, a razlog toga nam još uvijek nije poznat.

Image
Foto: screenshot Instagram
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo