HNS TVRDI DA JE KRAMARIĆ OZLIJEĐEN, A ON – ZABIJA U BUNDESLIGI: / Vatreni as zbog ozljede otkazuje Daliću, a trpa golove u Njemačkoj

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Kramarić je u subotu poslan na travnjak u utakmici protiv Freiburga. Zabio je gol

1.9.2018.
17:26
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

"Ante Rebić i Andrej Kramarić neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije protiv Portugala i Španjolske zbog ozljeda, a nastavit će se pratiti zdravstveno stanje Dejana Lovrena.

Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito može igrati

Citirano je uvod teksta objavljenog na službenim web-stranicama Hrvatskog nogometnog saveza koji objašnjava trenutačno zdravstveno stanje hrvatskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Kramarić je u subotu bio u akciji. Silom prilika ušao je u 44. minuti na travnjak u utakmici Hoffenheim-Freiburg što nameće pitanje zašto HNS tvrdi da je Kramarićeva ozljeda takve prirode 'da neće moći konkurirati' za nadolazeće ispite Vatrenih. Kad već, kako se navodi, s ozljedom može i zabijati po jakoj Bundesligi. Naime, zabio je Kramarić u četvrtoj minuti sudačke nadokande pogodivši za konačnih 3-1 u korist svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo