HOĆE LI MU NAVIJAČI I OVO ZAMJERITI? / Iznenadit će vas tko je Niki Kovaču možda i najbolji napadač svijeta

Image
Foto: Profimedia, AFP

"Senzacionalan je, može baš sve. Čvrst je i dobar u igri glavom"

1.10.2019.
10:21
Profimedia, AFP
VOYO logo

Iako će u utorak navečer u drugom kolu Lige prvaka snage odmjeriti Manchester City i Dinamo, to nažalost neće biti najatraktivnija utakmica večeri jer u isto vrijeme igraju Tottenham i Bayern. Utakmica Nijemaca i Engleza svakako će plijeniti najviše pažnje kod šire publike koja prati Ligu prvaka, a prema predviđanjima kladionica Bayern je tu opak favorit. Također momčadi Nike Kovača daju se navjeće šanse za prvim mjestom u skupini u kojoj su još i autsajderi Crvena zvezda i Olympiakos.

Uoči utakmice u Engleskoj Niko Kovač je podijelio s javnosti svoje viđenje najopasnijeg igrača Tottenhama, napadača Harryja Kanea, a za njega je rekao kako ga smatra jednim od najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova kvaliteta u Premiershipu i Engleskoj govori sama za sebe. Senzacionalan je, može baš sve. Čvrst je i dobar u igri glavom. Nema toga što on ne može učiniti, on i Robert Lewandowski su vjerojatno u dva, tri ili četiri najbolja napadača na svijetu", rekao je Kovač.

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Profimedia, Shutterstock Editorial

Nadalje je nastavio s komplimentima na račun ekipe Maurizija Pochettina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni imaju sjajnu momčad, navijače i stadion. Uživat ćemo u sutrašnjoj utakmici i želimo osvojiti bodove. Pokušat ćemo dominirati protiv njih i više od sat vremena. Svih 90 minuta neće biti moguće dominirati", kazao je Bayernov trener, a nadamo se da mu navijači neće zamjeriti ovo pretjerano komplimentiranje protivnika uoči tako važnog meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo