KAKO BI DOBRO BILO / Hoće li Vatreni zaista prijeći u PSG? Francuzi se raspisali o budućnosti Lovre Majera: 'Jednu stvar ne treba zaboraviti'

Image
Foto: Instagram

Prije dva dana Footmercato je objavio da je PSG zainteresiran i da planira već ovoga ljeta dovesti Majera

8.6.2022.
9:10
Instagram
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer najveći je hit francuskog prvenstva ove sezone. Majer je ove sezone u dresu Rennesa zabio 11 golova i upisao još 13 asistencija, a zbog toga je pobudio golem interes kod europskih velikana poput Real Madrida, Atletico Madrida, Leipziga, ali do sada je najveći interes iskazao PSG.

Prije dva dana Footmercato je objavio da je PSG zainteresiran i da planira već ovoga ljeta dovesti Majera. Pisali su da su Parižani već stupili u kontakt s Andyjem Barom, koji pak nije demantirao niti potvrdio interes PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Footmercato također piše da PSG ovoga ljeta planira osnažiti vezni red, te da je Majer označen kao jedan od najizglednijih pojačanja.

"Spominju se igrači poput Pogbe, Fofane i Casemira, a prema našim informacijama, PSG je zainteresiran za Lovru Majera, jedno od otkrića francuskog prvenstva", pisao je tako Footmercato o Majeru, koji trenutno vrijedi 20 milijuna eura prema Transfermarktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro u PSG-u?

No, o Majeru sada piše i Le10Sport, odnosno pokušali su odgovoriti na pitanje - hoćemo li Majera sljedeće sezone gledati u dresu PSG-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoćemo li Lovru Majera sljedeće sezone gledati u dresu PSG-a? Moguće je da hoćemo. Majer se nedavno družio s Mbappeom u Cannesu, a objavili su i fotografiju s tog druženja. Agencija Niagara Sports, koja zastupa Majera, ispod te fotografije ostavila je komentar u kojem je pisalo: 'Danas zajedno u momčadi sezone, a sutra možda u istom dresu. Nikad ne znamo što sudbina nosi.' Taj komentar je sve otkrio. Moguće je da će uskoro biti i suigrači. Ipak, ne treba zaboraviti, Majer ugovor s Rennesom ima do 2026. i klub je taj koji će imati posljednju riječ ako do bilo kakve ponude i dođe", napisali su Francuzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo