MAESTRO U NOVOJ ULOZI: / Modrić će sljedeće sezone doživjeti veliku promjenu u igri 'Kraljeva'

Image
Foto: Photo: Igor Kralj/PIXSELL
18.6.2015.
18:04
Photo: Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

BenitezLuku Modrića vidi kao glavnog kreatora u momčadi Real Madrida. Modrić je, do sada, igrao više centralno, iza Benzeme, Ronalda, Balea i Kroosa. Goal.com piše kako će Benitez forsirati sustav 4-2-3-1. U ovoj formaciji, Modrić će imati više prilika za gol, čime bi se morale popraviti njegove brojke u toj statističkoj rubrici.

U sezoni 2014/15, sezoni čiji je veći dio bio ozlijeđen, u 25 odigranih susreta za Kraljeve, zabio je svega jedan pogodak uz četiri asistencije. U paru s Modrićevim dosadašnjim "partnerom" Kroosom zaigrao bi Lucas Biglia, kojeg Benitez želi dovesti iz Lazia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo ruho Kraljeva sljedeće sezone

Real bi na svom golu u slijedećoj sezoni želio vidjeti vratara Manchester Uniteda David De Gea. Ovaj transfer je blizu realizacije, predstoji tek dogovoriti odštetu. Uz De Geau, Benitez bi jako htio i Paula Pogbu iz Juventusa, kojeg Madriđani već dugo prate, a zanimljiv je još i Talijan Marco Verratti iz PSG-a, koji zbog ozljede nije nastupio za Italiju u eurokvalifikacijskoj utakmici protiv Hrvatske na Poljudu prošloga petka.

U napadu Reala od sljedeće sezone bi mogao igrati sjajni ubojica iz Manchester Cityja Sergio Aquero, čovjek koji je prošle sezone zabio 32 pogotka u 42 odigrane utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi Aquero obukao dres Kraljeva, to bi značilo da će Benzema završiti na klupi. Uz Aquera, realovci priželjkuju i dolazak hitrog Raheema Sterlinga iz Liverpoola, Álvara Morate, čovjeka koji im se s dva pogotka u dresu Juventusa osvetio što su ga se godinu dana ranije odrekli, i sjajnog Marca Reusa.

Kroos iza Modrićevih leđa

Kroos će, zbog Benitezovog dolaska, doživjeti transformaciju u sustavu igre. Pa će tako njemački reprezentativac zaigrati na poziciji zadnjeg veznog. U obrani će Marcelo, Sergio Ramos i Raphaël Varane ostaju u zadnjoj liniji Reala, a na desnom boku priključit će im se Danilo koji je stigao iz Porta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOGUĆA MOMČAD REAL MADRIDA U SEZONI 2015./2016. (4-2-3-1):

David De Gea - Danilo, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Lucas Biglia, Toni Kroos - Gareth Bale, Luka Modrić, Cristiano Ronaldo - Karim Benzema

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo