Mlade Vatrene nade su neustrašive i protiv Messija

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom dvije su super jaka izazova, prijateljska utakmica protiv Argentine u Londonu i kvalifikacijska za Euro protiv Italije u Milanu.

10.11.2014.
16:58
VOYO logo

"Igrat ćemo protiv najboljih, ali po prirodi nisam tremaš i ne vidim razlog za strah. U razgovoru sa suigračima vidim da dijele isti stav, nitko od njih ne bi volio preskočiti ovu utakmicu. Argentina je najveći mogući izazov i test vrijednosti za sve nas", prenose Sportske novosti izjavu Jedvaja, stopera Bayer Leverkusena na posudbi iz Rome.

Sličnog je mišljenja i Halilović, koji dijeli istu svlačionicu s argentinskim zvijezdama poput Messija i Javiera Mascherana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susretao sam se s Messijem i Mascheranom na treninzima, ali logično je da su bili okupirani klupskim temama. Činjenica je da su oni favoriti u srijedu, Argentina je uostalom favorit protiv svake reprezentacije na planetu, ali imamo svoj cilj i plan. Nećemo se prestrašiti", objasnio je Halilović.

//www.youtube.com/embed/Kf9dlTe7r1k

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Jedvaj i Halilović na popisu su hrvatskog izbornika Nike Kovača za ogled protiv Argentine, te se nadaju svojoj prilici za igru, posebice u izostanku najvećih zvijezda reprezentacije poput Lovrena, Ćorluke, Modrića ili Rakitića, koji su na poštedi za utakmicu protiv Azzurra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo