Kakva najava! Hrvatska ide po naslov prvaka Europe!

Hrvatska nogometna U-17 reprezentacija saznala je protivnike na Europskom prvenstvu koje će se od 5. do 17. svibnja održati u Slovačkoj.

4.4.2013.
15:43
VOYO logo

'Ne sramimo se reći da ciljamo na naslov prvaka Europe!, najavio je izbornik Ivan Gudelj prije odlaska na EURO, a sada je i saznao koga će njegovi puleni morati pobijediti na tom putu.

Na Europskom prvenstvu koje će se u svibnju održati u Slovačkoj nastupit će osam reprezentacija, a Hrvatska će biti u skupini B s Rusijom, Ukrajinom i Italijom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini A su Slovačka, Austrija, Švicarska i Švedska.

Generaciju koja je na kvalifikacijskom turniru pobijedila moćne Španjolce i Francuze, te remizirala s Belgijom, predvode velike nade hrvatskog nogometa Alen Halilović, Josip Bašić i Ante Roguljić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, ganjat ćemo 1. mjesto i na EP-u i na SP-u pa dokud stignemo!", poručio je hrabro izbornik Ivan Gudelj u razgovoru za Sportske i dodao:

"Kadar je poznat i dokazan. Nezgodno je što na završnicu putuju samo osamnaestorica, neki će, na žalost, otpasti. Po nadarenosti i zrelosti, momci djeluju kao da su seniori! Krasi nas i zajedništvo; stvarno smo klapa. Ne držimo se klasičnoga rasporeda, naprimjer 4-4-2. Zašto bi taj par ofenzivaca stajao i čekao? Sve je napravljeno da Bašić, Halilović, Vojković, Roguljić i Brodić imaju punu slobodu kretanja i kreiranja, pritom se model suštinski ne remeti jer jedna od zakonitosti je i disciplina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo