HRVATSKI HIT-TRENER OSTVARIO VELIKU POBJEDU I SADA ODLAZI PO ZARADU ŽIVOTA: / Dobio nemoralnu ponudu koju neće moći odbiti

Image
Foto: Profimedia

Belgijski mediji tvrde da će Leko vjerojatno prihvatiti ponudu koja će mu donijeti tri-četiri puta veći ugovor

27.12.2020.
17:20
Profimedia
VOYO logo

U 19. kolu belgijske Jupiler lige pobjedu je ubilježio Antwerp, klub kojeg vodi Ivan Leko.

Antwerp je na domaćem terenu s 2:1 svladao Charleroi, i to nakon što se početkom drugog poluvremena našao u rezultatskom zaostatku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to je možda bila i posljednja utakmica Leke na klupi belgijskog sastava jer je, kako je i sam potvrdio, dobio ponudu od kineskog prvoligaša Guangzhou Cityja.

Image

Antwerp's head coach Ivan Leko pictured during a training session of Belgian soccer club Royal Antwerp FC, Wednesday 21 October 2020, in Razgrad, Bulgaria. Tomorrow Antwerp will meet Bulgarian club PFK Ludogorets in the first day of the group phase (group J) of the UEFA Europa League competition. BELGA PHOTO DIRK WAEM,Image: 564885267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Puno bolja ponuda

Belgijski mediji tvrde da će Leko vjerojatno prihvatiti ponudu koja će mu donijeti tri-četiri puta veći ugovor u odnosu na ovaj aktualni kojeg je s Antwerpom potpisao u svibnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Leko je s Antwerpom osvojio Kup i plasirao se u skupinu Europske lige gdje je završio na drugom mjestu i izborio mjesto u šesnaestini finala ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo