I BOSNA I HERCEGOVINA SLAVI DINAMOVU POBJEDU: / Ova epska fotografija iz svlačionice Dinama govori - sve!

Image
Foto: AFP

I Bosna i Hercegovina veseli se pobjedi Dinama

26.10.2018.
9:04
AFP
VOYO logo

Bod, još samo jedan bod dijeli Dinamo od prekida prokletstva starog 48 godina kad su modri posljednji put igrali europsko proljeće. Prvak Hrvatske sinoć je u Trnavi, u utakmici 3. kola natjecanja po skupinama Europske lige, ostvario jedan od najvećih preokreta u povijesti kluba, jer okrenuti 1-0 u 1-2, u dvoboju koji je bio možda i ključan za prezimljavanje u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[VIDEO] DINAMOVCI LUDUJU U SVLAČIONICI : Pogledajte euforično slavlje nakon pobjede nad Spartakom

Sjajni Gavranović

Nenad Bjelica i Mario Gavranović doveli su Dinamo na vrata raja, rekli bi smo. Ono što prije njih nisu uspijeli velikani i legende kluba u posljednjih gotovo pola stoljeća. Razlog za veselje ima i Bosna i Hercegovina. Naši susjedi sretni su zbog uspjeha Dinama kroz prizmu dvojice reprezentativaca BiH, Gojaka i Izeta Hajrovića. Gojak je opet mnogo pretrčao i stvarno je šteta što u samom finišu utakmice svoje zalaganje nije okrunio pogotkom.

SPARTAK – DINAMO 1-2: Ludnica u Slovačkoj – Modri preokrenuli utakmicu i došli na bod do povijesnog proljeća u Europi

Gojak mnogo pretrčao, Hajrović pokušavao, ali...

Hajrović, s druge strane, pokušavao je na sve načine probiti obranu Spartaka, ali uglavnom je bio neprimjetan. No, obojica su ugradila temelj u lovu na proljeće u Europi, koje se modrima nasmiješilo već krajem listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati za nadolazeću utakmicu BiH

Gojak i Hajrović kandidati su za nadolazeću utakmicu Bosne i Hercegovine protiv Austrije. Svojim dobrim igrama u fokusu su izbornika Roberta Prosinečkog, ali vrijedi vidjeti hoće li na kraju i dobiti poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, fotografija veselih dinamovaca u svlačionici u nakon pobjede, s Izetom Hajrovićem poput "Supermana", jasno dokazuje i pokazuje koliko je plavim junacima laknulo zbog pobjede, koliko imaju samopouzdanja i koliko su sretni što nakon gotovo pola stoljeća proljeće je već u listopadu "pokucalo" na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo