'Iako sam hajdukovac, Dinamo poštujem i volim'

Predsjednik Dinama Mirko Barišić odveo je Modre u svoj zavičaj, u Đakovo, na 40. rođendan trećeligaša Croatije.

1.9.2011.
23:33
VOYO logo

"Dinamo je ovdje bio relikvija i pojam još dok sam ja bio dijete, a i danas je tako", kazao je čelnik Dinama, Mirko Barišić, rodom iz Levanjske Varoši, dvadesetak kilometara udaljenoj od Đakova.

A na terenu su se redali pogoci. Dinamo je slavio 4:0 (2:0) uz dva pogotka Krstanovića te Sylvestra i Beqiraja. Krunoslav Jurčić obećao je, uostalom, spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doveo sam sve raspoložive igrače jer želim Đakovčanima prirediti dan za pamćenje", kazao je Jurčić.

Prethodno je Dinamovu delegaciju, u kojoj nije bilo Zdravka Mamića, ugostio đakovački gradonačelnik Zoran Vinković. Modrima je priznao kako mu je ipak draža bijela boja, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam hajdukovac, Dinamo poštujem i volim. Nisam od onih koji mogu reći "Volim te mama, al' ne više od Dinama", ali znam da većina Slavonaca misli tako", kazao je Vinković koji je šokačkim šalovima ogrnuo članove stručnog stožera, a svakom gostu poklonio po butelju vina.

"Popijte ih kada dobijete Real", poručio je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovce su u Đakovu dočekale i poznate sjedalice. Naime, uoči gostovanja modrih dotrajale sjedalice na Croatijinim tribinama zamijenjene su "viškom" nakon ovoljetnog šminkanja Maksimira. Prvi nastup u dresu Dinama imali su posljednja ovoljetna prinova na Maksimiru Dino Špehar, Domagoj Pavičić te Ante Puljić.

Vezani članci:

arti-201108310059006 arti-201108310529006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo