Ibrahimović otkrio kakvi su Xavi, Messi i Iniesta!

Švedski reprezentativac u redovima Milana, Zlatan Ibrahimović, otkrio je u svojoj autobiografiji mnoge tajne Barcelone, u kojoj je igrao prije dvije godine.

4.11.2011.
10:28
VOYO logo

Tadašnji igrač Barcelone napao je verbalno trenera Josepa Guardiolu i optužio ga za nedostatak hrabrosti zbog poraza i ispadanja od milanskog Intera u polufinalu Lige prvaka (ukupni rezultat 3:2) koji se dogodio samo nekoliko dana ranije.

Švedski dnevnik Aftonbladet navodi da Ibrahimović u svojoj autobiografiji, koja će biti objavljena za dva tjedna, otkriva što je sve u afektu rekao Guardioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vikao sam na njega: 'Nemaš muda!', a rekao sam mu i gore stvari od toga. Rekao sam: "Usr.. si se zbog Mourinha! Odi kvragu". Bio sam potpuno lud. Da sam bio na Guardiolinom mjestu, bio bih prestravljen", stoji između ostalog u prvom poglavlju Zlatanove knjige.

Bivši igrač Ajaxa, Juventusa i Intera otkrio je i svoje mišljenje o ubojitom Barçinom triju Messi-Xavi-Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera u svlačionici bila je pretiha za mene. Messi, Iniesta i Xavi uvijek su samo kimali glavom, bili su poput školaraca. Ja nisam takav i nisam mogao biti svoj".

Poseban Guardiolin favorit, otkriva Ibrahimović, bio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je tada tražio da igra na drugoj poziciji. Želio je igrati centralnog napadača i dobio je što je htio. Ja nisam imao dobar odnos s trenerom, jedva da me je pogledao".

Ibrahimović je u Barcelonu stigao iz Intera na ljeto 2009. godine uz 46 milijuna eura odštete, ali je napustio Camp Nou nakon samo jedne sezone ondje provedene i potpisao je za AC Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo